YESHEIMEN

YESHEIMEN
Fra vårt liv.....i det daglige.....

fredag 18. desember 2009

Et nisseinnlegg....

Disse bildene ble tatt i Drøbak i august. Da besøkte vi Julehuset, og der var utvalget av nisser stort. Linnea fikk kjøpe en, og den hun har i posen ...... .....er den hun holder her på bildet, som ble brukt til årets julekort.

En koselig gammel nissefar som skal få følge Linnea opp igjennom årene.


Da vi var på julehuset i august var jeg ikke i nissemodus, og det var nesten vanskelig å kjøpe noen.
Nå kunne jeg sikkert kjøpt hele butikken, for det var nok å velge i.

Herlige nisser i alle aldre og fasonger.
Litt for en hver smak.

Tenkte det passet bra å blogge de nå, for nå er vel de fleste i nissemodus, og ser du en du liker?-Ja da er det bare å ta turen til Julehuset i Drøbak.Ønsker alle en riktig god fredagskveld!

12 kommentarer:

sylvia sa...

god kveld,
såå herlig et innlegg av sjønne nisser,aldri vært der ,men hørt masse om det.
ønsker dere alle en god natt.
klem fra sylvia

Linn sa...

Så skjønn hun er :-) Nydelige lille snuppa, så stolt av nissen sin :-) Koselig med en følgesvenn opp igjennom årene da ;-)

Besta sa...

Nydelige nissebilder, har aldri vært der men må si det frister. Kanskje en gang jeg er på de kanter.
Ha en fin helg.
klem fra marilyn

snakkemunn sa...

Nydelig bild e Linnea.
Så fine bilder av nissene. Jeg har vært der en sommer, jeg kjøpte ikke en eneste og tok ikke et bilde, men jeg synes det var gøyå se. Så du var da flink.

Ruths datter sa...

Så mange koselige nisser det var her da.Alle ble nå ekstra fin til din julerøde bakgrunn.Koser seg pia di og her ser jeg.Ser ikke ut som om han mistrives gubben heller.Vi får julebesøk i kveld så jeg må skynde meg med å legge siste hånd på stue og kjøkken i dag,
God lørdag tll deg og dine

GryNoKa sa...

Takk for hyggelig hilsen!
Her var det masse julestemning og hente, koselige bilder.
Ønsker deg ei flott adventshelg.
Klem : )

bodil sa...

Hei.Så koselig.Så mange nydelige nisser.Dær skulle jeg ha vært Elsker nisser.Så nå trur jeg att det må bli kjøpe stopp på nisser...Ønsker dere en riktig fin Lørdag...Er sikkert ikke lenge nå før att du får besøk av dine barn..Regner med att du gleder deg.Masse klemmer fra Bodil..

FlorasFrue sa...

så fint julekort!! Og masse morsomme nisser :) Har aldri vært i Drøbak, men det hadde vært gøy å ta turen for å se (og kanskje kjøpe) nissene.
Ønsker deg en riktig fin lørdag
Kjersti

Tovepia sa...

Her var det sannelig nisser for enhver smak;)
Kos dere denne førjulshelga og klem fra meg;)

Signe Herheim sa...

Nei det er nok ikke d samme å kjøpe nisser i August. Det hadde nok jeg også hatt litt problemer med. Men det er utrolig masse koselig på julehuset i Drøbak. Nå angrer jeg litt for at jeg ikke tok turen dit i dag, siden jeg for en gang skyld er på denne siden av landet.
Klem Signe

Iren sa...

Næmen hellan dussen så skjønne de er både jenta di og Maxi *Sukk* Så skjønne jule/nissebilder du har tatt av dem. Og så koselig å se alle de flotte nissene ;)

Ønske deg en flott kveld!

Klem

Flittige hender sa...

Ja, er det ikke et herlig sted. Vi fikk julestemning og vi ble veldig imponert over alle nissene overalt - de var alle steder.. Ønkser deg en fortsatt fin helg :0)