YESHEIMEN

YESHEIMEN
Fra vårt liv.....i det daglige.....

søndag 13. desember 2009

3 søndag i advent...

Så tenner vi 3 lys idag...... Ja så er det tredje søndag i advent. Denne tiden har rast avgårde, men jeg føler heldigvis at vi er i rute. Har igjen å bake krumkaker og sjakkruter , og noen få pakker, ellers er det meste i boks her.

11 kommentarer:

Flittige hender sa...

Så hyggelig - ventetiden fram til jul er så fin hvis vi klarer å kose oss med julestemning, kakebakst og alt det andre. Det er så fort gjort i denne adventstid å stresse og kjase og mase ........ da blir ingenting artig. Jeg er også i rute og vi har både tid til julekos, jobb og fritid.
Ønkser deg fortsatt en fin 3. søndag i advent. Grethe... :0)

GroLinda sa...

Takk for adressa di ;o) Skal sende pakke til deg imorgen. Håper du blir fornøyd. La oppi litt ekstra :o)
Ja, tiden går fort mot jul nå. Jeg synes den ventetiden er så koselig. Bake og pynte og ordne og pakke inn pakker! Det er det beste jeg vet. Skulle så gjerne hatt en pakke hver til alle som ble med på trekningen, men det går jo ikke.
Da må du ha en fortsatt fin 3. advent og kose deg med dine.

Klem fra Gro :o)

Mor og datter sa...

hei på deg!
Helt enig.. tiden raser av vei.. så jeg føler at jeg ikke er helt med ;) hehe men men det kommer seg vel!! Alt bra med deg??

merethe sa...

God søndag. :)

Tovepia sa...

Så godt det må være;) Her er det lite som vitner om jul med pissregn og varme grader, og innendørs står tida stille har jeg inntrykk av;)
ha en koselig ettermiddag og klem;)

HVIT PERLE sa...

Ja tida går alt for fort...

Ha en fin 3.Søndag i advent:)

Klem Nina

Ruths datter sa...

Hei !
Takk for koselig kommentar på min blogg.Ser ut som om du og veslejanta koser dere her lenger ned i bloggen din.Jeg er også utflyttet nordmørsjente.Derfor syns jeg det er ekstra kjekt at det dukker opp sånne som oss avog til.
Ha en fin søndagskveld

bodil sa...

Hei.Ja nå er det ikke lenge igjen til jul.Men bare slappe av du rekker det du skal gjøre...Det sier hun som går hjem.hi hi...I går var jeg i bursdag til en go venninde og der var det tre småe barnebarn...de ene var tvillinger på ca to tre uker og jeg hålt den ene nydelig Mamma deres er fra Skarsøya...Så da var det en liten Aure jente jeg hålt...Koselig.Ønsker deg en riktig fin Søndagskveld med baking eller hva du holder på med.Masse klemmer fra Bodil..

Balke gård sa...

Ja, så godt å være i rute, krumkaker her også plss litt småtterier. Nyt adventstida videre, klem fra MArianne

Kjerstin sa...

Ja tiden raser avgårde. Men vi kommer da alltid i mål ikke sant?

MajorogMeg sa...

Ja, tiden flyr...men jeg har alt under kontroll så jula kan bare komme:) Fikk handlet mat i dag.
Ha en fortsatt flott søndagskveld og klem fra meg:)