YESHEIMEN

YESHEIMEN
Fra vårt liv.....i det daglige.....

søndag 10. januar 2010

Venner.

Her i huset har vi to små venner, eller kanskje jeg skal si en stor , og en liten.
Den skjønne rotta Pixie er egentlig Tonjes, men bor nå hos oss.

Maxi er også glad i Pixie.


Jeg tror barn har godt av å vokse opp med dyr. Det værste jeg hører om, er barn som plager dyr, og jeg vet at de finnes. Desverre finnes det også voksne som plager dyr.
Linnea har en spesiell omsorg for begge to, så forsiktig å god med både Maxi og Pixie.
Og som dere ser så er Maxi også omsorgsfull med rotta. De koser rett & slett, og rotta er ikke stressa.
9 kommentarer:

Julie´s drømmehjørne sa...

ÅÅÅÅ en rotte...Jeg er litt redd sånne små dyr, men veldig glad i hunder da:) Tror og barn har godt av å vokse opp sammen med dyr, bare dumt at jeg er litt små redd en del dyr:)
Ha en fin dag.
Klem julie

GroLinda sa...

Heisan :o)
Ja, du har så rett, så rett! Barn burde få lov å vokse opp med dyr. Det har så mye å si for hvordan de blir med dyra ettr hvert som de vokser opp. Jeg har hørt om mange fæle episoder hvor barn har pint og plaget div. dyr. Dessverre finnes det voksne ( om man kan kalle dem det! ) som også er fæle mot dyr! De skulle fått samme behandling selv som de utsetter dyra for! Burde vært strengere lover for slikt. Jeg blir så opprørt når jeg ser eller leser om det! Men de var søte dine tre sammen da ;o) Nydelige alle 3!
Ha en fortsatt strålende søndag!
Klem fra Gro :o)

bodil sa...

Hei.Hælle dussen for tre nydelige sammen.Bare får slippe å se halen på det lille dyret dær...Kjempe posetivt att barn får vokse opp sammen med dyr.Ser bare hær vor gla Aina er i katta.Hun har aldrig kommet til å vært ekkel med dyr fordi att hun hun har vokst opp med den trur jeg....De som plager dyr skull selv blit pint selv.De dyra klarer jo ikke å ta igjen selv..Ønsker deg en riktig fin Søndag.Klem fra Bodil..Deilig gjær bakst under hær..nam nam...

ELIN sa...

Så herlig med dyr og barn i godt lag :) Ønsker dere en flott søndag i kulda. Klemmer fra Elin

Vibeke / Mammas Hus sa...

Så fine bilder. Moro at de "leker" så godt sammen. :)

Tovepia sa...

Hei på deg;) Noen er søtere enn andre her:D men koselig å se dem sammen;)
Kos dokker videre og klem fra meg;)
ps sendt en mail.

MumsiMumsan sa...

Herlige da!
Ha en flott søndag!
Klem Vibece :O)

MajorogMeg sa...

Så herlig:)) Jeg er så enig med deg. Barn som vokser opp med dyr, lærer seg og vise empati med dyr. Jeg har også sett unger som er vonde mot dyr, spesiellt kan katter være utsatt!! MEN har også sett små barn på tur med hund..en gang gikk jg ut og ba noen unger gå hjem med hunden. De hadde med hunden på en lekeplass og som de herja med den. Da ble jeg sint! Hvor er de voksne??

Litt over middels engasjert kan du si..

Klem til deg:))

TONE sa...

wao....DET VAR EN SNILL HUND DET....DET ER HERLIGT MED DYR...JEG SAVNER SÅNN HUNDEN SOM VI HADDE FREM TIL FOR 3 MND SIDRN....ALLE VIL HA NY HUND MED PAPPAN SIER NEI...DET VAR HAN SOM GIKK TIL DYRLEGEN MED HENNE...SÅ DET FORSTÅR JEG..MEN VI FÅR TA TIDEN TIL HJELP...KOS DERE MASSE SMÅ OG STORE...