YESHEIMEN

YESHEIMEN
Fra vårt liv.....i det daglige.....

mandag 25. januar 2010

Islykt.

Jeg har skrevet før om at is kan være de vakreste kunsverk .
Og før jul var det en del bloggere som laget islykt, og nå fikk jeg også lyst å prøve.


Jeg fylte en bolle med vann og satte ett glass i midten, så sto det natten over og frøs til. Jeg tok ut glasset og fyllte halveis med vann og lot det fryse til på nytt.Da ble det en grei plass til ett lys.


Veldig vakkert, men jeg har jo ikke verdens beste kamera til å forevige kunstverket.Ikveld skinner min islykt til minne om alle jordskjelvofrene på Haiti.
En tragedie uten sidestykke, og jeg greier vel egetlig ikke å ta det innover meg, men såg konserten på Tv igår kveld. Det var en sterk og vakker konsert, og tårene fikk trille! Vi klager og klager over ting her i Norge også, men vi vet vel egentlig ikke hvor godt vi har det. Har prøvd å tenke litt på det i det siste. Vi er utrolig heldige.
*
Ønsker alle en riktig fin morgendag.
5 kommentarer:

bodil sa...

Hei i natta.Kjempe fin lykt.Du er jo rene kunsteren.KJEMPE FIN.Enig is er virkelig nydelig.Sitter nå hær med snytfille og skriver.Klarer ikke å holde meg unna bloggingen uanset form....Du lurte på om vi hadde ett hus til.Nei....snaket om leiligheten hær ned i huset.Mamma til Ole bodde dær.Hun er ikke i blant oss lenger.Så nå har vi jo hele huset.Men er så mye lysere opp hær i andre etasie trives...men får se når vi begynner å bli dårlig til beins om vi pusser opp og flytter ned...Har planene klare hva vi da skal gjøre.Ha en riktig go natt og kos deg på fridagen din så får du pleie de andre i huset.Klem fra Bodil...

Anne Britt sa...

Naturens kunst er vakker! Islykt er flott. Har lyst til å prøve å lage en selv, men det spørs vel om jeg "kommer på det"?

Stubbetufsa sa...

Det var noe til isbilder!
Is er et artig materiale, også naturlig frosset is kan brukes til pynt...

... 4 på toppen sa...

Nydelig islykt og veldig sant det du skriver. Vi klager over feil farge på kaffekoppene, mens menneskene på Haiti har mistet alt. Og aller verst er det for de stakkars barna ...

Klem ♥

Cosmos sa...

Kjempe fint med slike lykter, Takket være det stabile kalde været her sør, har mine islykter vært så og si daglig i bruk.

Ellers så det himla godt ut med litt deilg mat og interiør blad i forrige innlegg.
Ha en god kveld videre..