YESHEIMEN

YESHEIMEN
Fra vårt liv.....i det daglige.....

søndag 3. januar 2010

Drømmer.

Jeg er ikke veldig glad i den Norske vinteren, selv om det er aldri så vakkert med snø og kulde. Jeg fryser lett og verker i ryggen. Akkurat nå sitter jeg her og gruer meg for å begynne på prosjekt, "pakke ned jula"! Det er jo mye kjekkere å ta det frem, men det skal ut idag.


Så mens jeg utsetter julenedpakkingen, koser jeg meg med en kopp kaffe og ser etter sydenturer. DRØMME....DRØMME!!!! Vi skal prøve å få til en tur i løpet av vinteren, men det er ikke bestemt tid eller sted.
Tenerife er ett ønske, noen som har vært der? Vi har vært to ganger på Gran Canaria, så hadde vært moro med en ny plass. Sharm el Sheik er vel også en plass som er varm nok på vinteren. Det er jo ikke all verdens valg nå så tidlig på året, hvis vi ikke skal reise alt for langt vekk.
Er det flere enn meg som drømmer om sol & varme akkurat nå?
*
Kaffekoppen er snart tom, og jeg må hive meg rundt :-(
*
Ønsker alle min bloggvenner en fin søndag:-D

18 kommentarer:

Kjerstin sa...

Godt Nyttår! Ja vi kan vel alle ønske oss til varmere strøk, særlig nå som gradestokken viser nesten -20. Jeg har ikke vært på disse stedene, men har hørt mye skryt om Sharm el Sheik. Håper du finner drømmestedet:-))

Anonym sa...

JA! hører nok til de som elsker sol og varme. Skulle gjerne vært en tur til varmere strøk... men når det er sagt så er jeg super fornøyd med været sånn som vi har det nå. Skikkelig vinter med snø, blå himmel og sol.. liker jammen meg det også.
Drøm videre.. dattera har vært i Egypt og var kjempefornøyd.. Thailand er jo også fantastisk,men det er jo lang reise så kanariøyene er vel kanskje lettest..

Tovepia sa...

Jeg vil også være med!!
har hørt masse skryt av Sharm el Sheik, men ikke vært der.
Drøm videre, det skal jeg også gjøre;)
Klem fra meg;)

My home is my Castle - by Kari sa...

her forsvant jule 1 januar og jer er glad jeg er ferdig me den jobben. Som du sier, er det mye koseligere å finne frem julepynten ;)
Skulle gjerne hatt med en tur til varmere strøk jeg og...

Klem,Kari

Elisabeth, innerst i veien sa...

Som om jeg skulle skrevet det selv. Nå har jeg tatt meg selv i nakken og ribbet juletreet for pynt, det er en start. Lykke til med soljakta!

MumsiMumsan sa...

Hei!
Her forsvinner jula ut nå, måtte bare ha en liten pause :)
Vi satt å myste på sydenturer i går kveld, sammen med svigers.
Blir nok Lansarote til høsten på oss. Har vært på Teneriffe, nærmere bestemt Playa de las Americas. Reiste med star Tour, og bodde et sted som het Parque Cristobal, her kommer en link:

http://www.startour.no/feriereiser/spania/tenerife/playa-de-las-americas/blue-star-parque-cristobal

Vi var veldig fornøyd der!
Å kunne godt tatt en tur dit igjen.

Lykke til med jakten - nå roper juletreet! :O)
Mumseklem fra Vibece

MajorogMeg sa...

Jeg er en av de få som aldri har vær i syden...vet ikke hva jeg har gått glipp av, så jeg savner det ikke. Her buldrer havet i dag og det går snøbyger forbi. Hadde nok vært godt med sol og sommer:)

Godt å få ut jula...den gikk ut 29.des her. Da fikk jeg noya av barnåler. Når vi først var i gang ble hele stasen pakket ned. Koslig å pynte til jul men du og du så godt det er å finne stua si igjen.
Fortsett og drøm...lykke til med nedpakkingen:)
Klem fra meg:)

Linn sa...

Som om jeg skulle skrevet det på min egen blogg!!! Er vel ikke så voldsomt fan, av verken veldig høye eller lave tempraturer jeg da, så ville nok tatt turen til Los Angles om jeg skulle reist noen plass. Å akkurat det kunne jeg tenkt meg nå! En 50 ukers husmorferie, så jeg kunne reist fra julehuset og kommet hjem til ferdig pyntet hus igjen hehe!

snakkemunn sa...

Har nettopp fått ut juletreet. Er glad vi nå går mot lysere tider... Jeg er typen som kunne dratt avsted alleredee imorgen, men imorgen begynner jo min arbeidsdag. Så det kan bare vært en drøm. ;))

Monica sa...

Ja her er jo jula allerede borte som du kanskje vet ;)
og sydenturen bestillt...
Men vi reiser först på september, men det gjör ikke noe..
Bare det å glede seg til reisen, er nesten halve opplevelsen... :)
Ha en fin kveld!
Klem fra Monica♥

hjem hos linda sa...

He he ja jeg ser vu begge drømmer..men er det ikke herlig å ha noe fint å se frem til...Koselig du kom å la igjen en hilsen til meg,blir sååå glad da!
Tjhoooohei til deg og ha ei flott drømme uke!!
Klæm Linda

Linn sa...

Å så kult! Jeg var der mars 2006 og mars 2007, men enig med deg, flyturen er i lengste laget!
Hvor var dere og hva gjorde dere osv?
Jeg elsker LA, kunne flyttet dit pronte! Men av en eller annen merkelig grunn, synes ikke mannen i huset det er noe *hmfr* makan!

Mor og datter sa...

Hei og godt nyttår!!!:)
Hihi kjenner meg igjen.. jeg drev forrige dagen og tittet på turer igjen..jeg takler ikke vinteren i alt for lang tid. I så fall så må jeg ha noe å se fram til :-D
Så jeg er i gang med å finne en ny tur.
Håper alt er bare bra med deg!!
klem klem

Anonym sa...

Hei.Nå har jeg vært ut å makka veranda mye snø hær.Har en del ting å ta igjen efter att vi kom tilbake.Så jeg har ikke sakt nei til en syden tur.Vi hålder akurat å planleger tur til Portugal i Sommer sammen med Oles søsken med fammilier.Deilig.Bare flyture som grues...Ønsker deg lykke til igjen på jobb efter ferien.Klem fra Bodil..Du fikk jo en forsmak på Lørdagen som var..

Flittige hender sa...

Helt enig, å pakke ut er mye mye morsommere enn å pakke ned. Men vi vil jo ikke ha jula stående heller, så vi må nok ta den kjedelige jobben. Jeg har prioritert å sy i dag så jula her i huset får stå noen dager til.
Vi har ingen planer om sydentur, men vi digger å kjøre alpint, så vi gleder oss over snøen. Lykke til med valg av sydenplass.

Linn sa...

Hei og god formiddag!
Ja vettu, jeg bet meg merke i at sønnen til mannen din bor i USA, jeg skrev ett innlegg tror jeg? spurte litt om det, men... så fikk jeg ikke postet det hehe!
Kanskje vi skulle tatt en husmorferie til LA og bare nyte hehe! Eller hmmmm vanskelig å dra så langt fra småsnuppene. Jeg kan dra nr som helst, har kost og losji og alt, men orker ikke reise fra smtrolla. orker ikke reise s langt med dem heller :-)

Kanskje jeg kan friste deg til å fornye/større kjøkkenet ditt i løpet av året da.mannen i huset vil helst vente og spare (fornuftigheten selv) Men jeg vil ha nytt kjøkken nå! Helst i går! Er tross alt jeg so er mest der.

Ha en strålendes dag! Her ble det en kickstart med forsovelser og alt!

Klem fra meg

Linda sa...

Ja da jeg lengter etter sol og varme jeg også!
Driver å kikker etter en sydentur til sommeren.
Det har vært litt mildere her i dag..-3, men nå er det sannelig 12 kalde igjen, i morgen skal det bli 20 minus.
Huttetutte tu¨det er litt i kaldeste laget ja!
Skal ut å gå tur med lånt hund nå så det er bare å kle på seg.
Koselige bilder og fin vinterstemning i allefall!

Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år!
Klem fra Linda

June sa...

Så fin ny header! :)
Skal ha planlagt keisersnitt 11.januar, men man vet jo aldri om hun finner på å ville komme ut før den tid, hehe! Så vi får vente å se! :)

Ha en fortsatt fin kveld