YESHEIMEN

YESHEIMEN
Fra vårt liv.....i det daglige.....

tirsdag 5. januar 2010

Januarsalg

Ute blir det bare kaldere og kaldere, og jeg holder meg inne. I dag har jeg hatt fri, og det er deilig å komme seg litt ut av huset. Men hva er vel da bedre enn å dra på kjøpesenter. Der er det godt & varmt, og masse fint å se på.Jeg såg mange som hadde disse dukene i kjøkkenhåndklestil i rødt til jul. Nå fant jeg i blått hos Åhlens, og endatil på salg. Tenk halv pris, lucky me!
Jeg fant meg også to skjorter, en i svart og en i hvit.


Den svarte er grei å bruke på jobben. Denne lilla strikkevesten kjøpte jeg også. Ser litt slamsete ut på en kleshenger, men tenk deg når det kommer på min kropp da.!! he-he:-DOg denne enkle svarte jakken i litt tynt stoff. Alt for en slikk og ingenting.
Og det beste med hele turen til kjøpesenteret, var kafèbesøket. Jeg kjøpte meg ett nytt interiørblad helt fritt for jul.. Satt der alene og tittet litt på folket, samtidig som jeg
leste bladet mitt og drakk kaffen..... En herlig dag;-)


Nå er det fyr på peisen her, og litt å se på TV. Skal ikke forundre meg om jeg vil avslutte kvelden med ett glass rødvin<3>

13 kommentarer:

June sa...

Så deilig! :)
Var det mye fint i den utgaven av bladet?
Ha en fortsatt fin kveld

-June

Janne i Fagerlia sa...

Slike små kafebesøk gjør virkelig godt. Jeg elsker å gå på kafe, og gjør det ofte. Har kjøpt samme bladet som deg.

Osloskånskan sa...

Tänk...jeg tror du blir kjempefin!

Anonym sa...

Hei i stua ved peisen og med ett glass rødvin.Håper virkelig du koser deg.Så mye fint du har kjøpt.Likte veldig godt dukene dine.Hær har vi tatt helg alerede.Andreas har blitt så forskjølet att han får være hjem resten av uken.Så nå skal jeg ligge så lenge jeg vil om morgenen.Deilig.Er nå 9 minus på Frei.Så nå fyres det på peisen som bare det i det gammle huset hær.Ønsker deg en riktig fin kveld og Onsdag.Klem fra Bodil..

Tovepia sa...

Ja, er det ikke herlig å gjøre gode kjøp! Skjønner du er fornøyd, for det så lekkert ut!
Har tenkt å abonnere på dette bladet, har tittet i det, og det ser ut til å være litt av hvert der;)
God kveld videre og klem fra meg;)

Anne Britt sa...

Så fin dag du har hatt! Virket som du koset deg. En får jo aldri nok topper: Disse var virkelig fine.

MajorogMeg sa...

What a day...sier jeg bare..hørtes helt herlig ut. Og alt det flotte du fikk kjøpt!! Ble nesten litt grønn her jeg sitter:))
Det bladet abonnerer jeg på, nikoser meg hver gang jeg får det i posten.
-14 her og sno fra havet...jeg kosa meg på tur imorrest men det gjorde IKKE Major.
Ha en flotters dag, klem fra meg:)

Elin Anita (eddaskreativiteter ) sa...

Ja...der fikk du kjøpt deg masse fint...har ikke vært og sett på salget...men men har vel egentlig mer enn nok:)
kos deg
goKlemmer

Husmora sa...

Hørtes ut som en veldig herlig dag!! Må vel ta meg en dag og kikke på salget jeg også :-)

Marie sa...

Kul med lite fynd så här efter jul, och blått och vitt är alltid så fint. Att också bara sitta och se på folk på café är en härlig aktivitet.

Ruths datter sa...

For en deilig dag da. Kjekt å gjøre noen kupp nå etter jul.Jeg har vært å myst litt jeg og.Flott duk og fine klær.Kos deg med et galass med rødt i nå så blir dagen fullkommen.
Klem

ELIN sa...

For en flott handledag på januarsalg! Flotte klær du hadde fått tak i :) Verre med økonomien her i januar, så jeg tror jeg får holde meg unna kjøpesentrene he he. Ha en fin dag. Klemmer fra Elin

Atina sa...

Bra shopping! Høres ut som en deilig dag. Du var den første som la inn en kommentar på den nye bloggen min. Tusen takk, det var veldig hyggelig. Har ikke funnet ut av alt enda, det tar jammen litt tid å komme i gang.