YESHEIMEN

YESHEIMEN
Fra vårt liv.....i det daglige.....

onsdag 6. januar 2010

Kulda fortsetter.

Det blir mye snakk om disse kuldegradene nå om dagene, det er nesten ikke til unngå. Selv våknet vi til 24 minusgrader her hos oss, men andre plasser på Jessheim hadde målt over -30 idag. Det er KALDT...Brrrrrrr!Jeg var så heldig å få ett deilig varmeteppe i herlig fleec av min kjære. Kanskje ikke den mest romantiske gaven, men det var ett stort ønske fra meg, for han vet jo hvor frossen jeg. Nå er det deilig å lunt å krype opp i senga, og jeg kan beholde rommet forholdsvis kjølig, for jeg liker ikke varme soverom.
Ja, og så skal dere få høre hvordan jeg holdt ut før jeg fikk dette deilige teppet: Hehe.....Jeg måtte ha duntøfler på beina, en varmeflaske og ullsinglet.....Gjerne le litt, men det er faktisk sant!!!! Så denne julegaven må være den beste ever, tror jeg.
Anbefales til alle frosne, det er mye mere behagelig enn jeg trodde. Ryggen verker mindre, jeg sover godt, og blir det for varmt er det enkelt og slå av.
*
Så må nå kulda bare fortsette for min del:-D

14 kommentarer:

Linn sa...

Hmmmm hvis det var det vanlige soveantrekket ditt før, så tror jeg denne gaven var en vinn vinn situasjon for mannen i huset *knis*
Høres deilig ut! Vurderer sterkt å kaste ut sommerdyna og få inn ulldyna gitt.

snakkemunn sa...

Det høres deilig ut. :))

HVIT PERLE sa...

Det hørtest herlig ut:)

bodil sa...

Hei i natta.Kjempe fint varmelaken du har fått til din bedrehalvdel.Så snill han er..Hær på såverommet oss er det veldig kalt om natta så det er ullsåkker,skinnfell og vatt teppe.Da er Bodil fornøyd gått å varmt...Ønsker deg en riktig fin Torsdag i det nye året.Masse klemmer fra Bodil...

Tovepia sa...

Skulle visst hatt noe lignende selv, men det holder å varme opp før jeg legger meg;)
Kos deg i kulda, bare 16 grader her..
Klem fra meg;)

Moski sa...

Det er deilig med kaldt soverom men ikke deilig å fryse under dyna. Kjempefin gave.

Kjerstin sa...

Det så veldig deilig ut med varmeteppe:-) Vi hadde glemt å åpne døra til soverommet i går kveld, så der inne var det 2 grader. Skulle hatt et sånt da:-)

Lynetmor sa...

Hei, det varme teppet så godt ut! Tror jeg skal ønske meg sånn til bursdagen. Ha en fin dag :-)

MajorogMeg sa...

Har hatt et slikt...det er deilig ja. Mitt slutta og funke og det ble aldri kjøpt nytt. Duntøfler og ulltrøye:)) Jeg har selv krøpet til køys med ullsokker og ullgenser, det er jo godt:))
Men jaggu har du mange kalde grader ja. Minus 14 her og Major nekter omtrent å gå ut..
Klem fra meg:)

Nikoline sa...

Det spørs om det var ein bitte,bitte liten baktanke med den julegåva di,du... hi.hi..ser deg for meg med duntøflene ruvande under dyna... Men heilt riktig;det gjeld å innretta seg etter forholda!
Fyr i ovnen og ha det fint vidare i januarkulden :0)

Einy sa...

Brrr..det var KALDT å komme hjem ikveld ja!!
Det har vært kaldt i New York også altså, men ikke like aldt som her...og der har faktisk solen dukket frem innimellom :)
Herlig med sånn varmeteppe. Jeg liker heller ikke å h det varmt på soverommet, så da må jeg pakke meg inn i god og varm pysjamas :)

Håper alt står bra til.
Klem <3

jannes hobbykrok sa...

Den saken er helt genial!Selv fikk jeg elektrisk varmetøffel til jul,og så ikke helt sjarmen med den før kulda kom!Nå er den en klar favoritt,og alle fem i familien+en av kattene sloss om den!Ha en fin kveld!
Janne

Martemor sa...

Så godt å høre at du holder deg varm i kulda, og at tidligere nattøy har blitt byttet ut med høy komfort

Unknown sa...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ