YESHEIMEN

YESHEIMEN
Fra vårt liv.....i det daglige.....

tirsdag 30. mars 2010

Strikket/tovet vinpose!

Etter jobb på lørdag dro jeg til Nille for å kjøpe garn. Kjøpte 2 nøster med off-white Østlandsgarn. 100% ull.
Etter stor inspirasjon fra Tovepia gikk jeg igang med å strikke vinpose. Jeg kan ikke lese mønster så det ble gjort helt på min egen måte. Strikket opp det ene nøstet allerede på lørdagskvelden. Juhuuuu, ny rekord.

Forsatte på søndag....Strikket hull til band, og en slags bord til toppen. Tovet den på 40 gr da jeg syntes den såg litt liten ut i utgangspunktet. Kunne med fordel tatt 60gr, men det kan jo gjøres på nytt. Har i første omgang beholdt den sånn den ble . Satte i hamptråd og lagde hjerter av avklipp fra mine Prinsessekroner. Alt kan nyttes. Jeg kyttet det sammen og jeg må si jeg er fornøyd med resultatet...he-he... Disse skal jeg strikke flere av, for dette var moro..

*

Her blir det hjemmepåske iår, skal jobbe i morgen også. Jeg har jo selvfølgelig fri på helligdagene, men det har ikke Torleif. Føles litt rart å bare være her, men Stephen og Tonje kommer etter hvert, og så SYDENTUREN da :-D Det er etter påske, men det er den jeg ser frem til. Men skal bli godt med disse fridagen før vi reiser, godt å ha god tid til stryking av klær å div. Og selve pakkingen, det har lett for å bli hattefokk siste kvelden. Nå skal jeg bare nyte fridagene i fred og ro og ta litt hver dag. Og selvsagt skal vi ha påskelår/lammelår til middag en dag. Det er påskemat nr 1 for meg.
Hva er din absolutte påskemat?

11 kommentarer:

Kjerstin sa...

Så fin den ble:-) Moro med de hjertene på da:-) Alt kan brukes. Ha en riktig god påske videre:-)

Audhild sa...

Så stilig den ble da:) En riktig god påske til deg og dine- og god tur til syden heldiggriser:)

TONE sa...

Den ble kjempe fin!!! Så korslig å få en slik gave!!! Ha en GOD PÅSKE!!!

Gry sa...

Så søt vinpose!
Ønsker deg en flott Påske!
Klem : )

RoseSommer sa...

Du, da jeg så tovingen din så kom jeg på at en venninne fortalte om SITT toveprosjekt igår: Hun hadde strikket to kyllinger som skulle sitte på en hylle med dinglende ben. Da hun skulle strikke gule ben, så brukte hun noe restegarn, og så viste det seg at det var to forskjellige slag, så da de var ferdig tovet, så hadde kyllingene ett tykt og lubbent ben, og det andre var langt og tynt og dinglete.... (Jeg skal dit fredag, så hvis jeg får tatt bilde av dem, så legger jeg det ut på bloggen min, enten jeg får lov eller ikke!!!)

ELIN sa...

Disse var virkelig orginale. Veldig søte dersom man skal gi bort vin i gave da :) Ønsker deg en flott hjemme påske. Klemmer fra Elin

MissMette sa...

Herlig vinpose du har laget! og supersøte hjerter!!! Er hjemme i påsken jeg også, og favoritt påskematen er lammelår… hihi… sikkert ikke alene om det :o) En riktig god påske til deg og dine, klem fra Mette

Unknown sa...

Lekker ble vinposen. Den ble så fin med hampen og det rosa hjertet. Hadde smeltet hvis jeg fikk en slik. :))
PS.lammelår

Grethe sa...

Så fin en vinpose.......stiiiiilig.
God påske.

June sa...

Så fin den ble! :)
Vi er ennå på ferie, var bare kommet hjem til leiligheten!:)
Deilig med litt sol og varme så dere har absolutt noe å se fram mot!:)

Rachel sa...

Gratulerer du vant min Give Away! Send meg din adresse så skal jeg sende allt til deg! Önsker deg også en riktig god påske! Klem fra meg!