YESHEIMEN

YESHEIMEN
Fra vårt liv.....i det daglige.....

søndag 21. mars 2010

4 stjerners middag og celebert selskap :-D

Det har ikke vært mye blogging fra meg de siste dagene. Har ikke vært bortreist heller, bare utslått av en kraftig forkjølelse som ingen ende vil ta. Og med jobb til kl 5 og hus & hjem etterpå, så er det ikke mye overskudd til noe som helst når kvelden kommer.

Men en ting koser jeg meg med, og det er disse kjendisene som lager mat til hverandre kl halv 8. Er helt hekta på de programmene, men siden de går akkurat samtid, så har jeg et problem...he-he....så her sitter jeg å svitsjer med fjernkontrollen for å se litt på begge. Heldigvis er ikke pausen samtidig. De lager så mye godt, og det er til stor inspirasjon for meg. Jeg vet at en del bloggere har begynt med dette, og det må være spennende. Selv kjenner vi ikke så mange her på Jessheim. Ikke på den måten iallefall. Det er minuset med å flytte i godt voksen alder.


Men jeg kan jo bruke tipsene og lage deilig mat til oss selv, og det gjør jeg også. Men i disse dager holder jeg på å prøve å gå ned litt. Har vist blitt litt for mye god mat det siste året, eller har det noe med alderen å gjøre kanskje?? Iallefall så har jeg gått opp en del, men ned 5 kg siden jul nå, så jeg er fornøyd om jeg greier 2-3 kg til. Da er jeg der jeg skal være.
*
Ja så sånn har dagene gått, jobb, barn, TV, og tidlig i seng. Håper formen stiger snart, jeg liker ikke å være redusert!
*
Ønsker alle mine bloggvenner en riktig god søndag, skal stikke innom dere alle etter hvert.

14 kommentarer:

Tovepia sa...

Har savnet deg, og jeg trodde kanskje du var bortreist. Ikke særlig moro med forkjølelse nå, den tapper for krefter.

Følger selv med et av disse middagsselskapene selv, artig å se;)

Nyt dagen, ha riktig god bedring og klem fra meg;)

sylvia sa...

hei.
ja savnet deg jeg å,godt å se deg igjen..hi hi.
tror mange som du er litt utslitt etter vinter å mange med forkjølelse nå..
jeg å liker de programmene der.
godt vi har tv..
ønsker deg masse god bbedring.
klem fra sylvia

Janne i Fagerlia sa...

Kjenner meg så godt igjen på alt du skriver. Man rekker ikke over alt man så gjerne skulle ha gjort, og fåt man formsvikt attpåtil da er det gjort. Ha en riktig fin søndag, og god bedring.

sylvia sa...

hei igjen.
snør det hos dere,å fysj,men bare tærer på den snøen som er fra før.
.
ja idag skal vi feire Stina sin 3års dag,å krona skal hun få da,lir spennende om den passer å om spissene holder seg oppe,jeg var nok raus med perlene rundt,om den ikke ikke holder oppe så får eg are ta av noen å gjøre på nytt,
så det kommer nok bilder av Stina på min og Tina sin blogg etterhvert,
tenkte å lage noen til å gi bort til andre tuller i familien,og en til ei venninne som blir 30år i mai,
blir stilig det,hihi.
ha en fortsatt fin dag.
klem fra sylvia

MajorogMeg sa...

Der er du ja:) Å være redusert er pyton, håper du blir frisk snart:))
Kommer nok noen kilo med årene ja...skulle gjerne tatt av 3 kg jeg... og trent!!
Sola forsvant og nå skal jeg fyre opp i peisen....
Ta var på deg selv, klemmer fra meg:)

bodil sa...

Hei.Ikke kjekt å være i dårlig fårm.Blir veldig lei når man aldrig blir bra.Har vært forskjølet selv to ganger efter jul..Men nå er formen stigende.Koselig program de matprogrammene.Andreas elsker 4 stjeners middag.Da kommer han inn på stua og ser på tv.Håper formen blir kjempe bra til du reiser.Tenker på deg..Har du fått pakke fra meg.Sendte uka som var..Ha en riktig fin Søndag.Masse klemmer fra Bodil..

Einy sa...

Heisann.
Jeg har lurt på hva du drev med ja! Kjedelig at du ikke er i form.
Jeg liker også godt de programmene :) De lager mye god mat, og jeg synes det er gøy å se hvordan kjendisene bor :).
Veldig dumt at de går samtidig!

Har du gått ned 5 kg siden jul??
Så flink du er!
Hva har du gjort for å klare det?
Jeg vil også gå ned noen kilo, men føler at til mer jeg prøver til mer går jeg opp! Jeg trener jo og er aktiv, og har et normalt sunt kosthold føler jeg...

Ha en fortsatt fin søndag og god bedring!

Ruths datter sa...

Ja det er ikke så lett å henge med i svingene. Jobb,hus og hjem.Det er travelt å rekke alt.En har så lyst til å rekke over alt.Kjenner på det selv også.Så flink du er da. 5 kilo siden jul. hadde det bare vært meg.Vær stolt av deg selv!! Jeg ser også celebert selskap. Så du det fine bordet Rune Larsen hadde dekket på. Brun duk og rosa roser og kroner med lys i.Flott.Ønsker deg gode dager framover.
Klem

snakkemunn sa...

Fint det er snart påske slik at du kan kvile deg litt. Koselig å se på matprogrammer der man er hjemme hos folk...klem.

Lykkelig som liten.. sa...

Hei på deg :)
Koselig å se deg igjen :)
Må bare skryte litt;) Nå har Stina tulla mi fått prinsesse krone hun også :) Og den er jo bare nydelig, og hun elsker den :)

Ja disse kjendis ** kokkene ** er utrolig morsomt og inspirerende å se på :) Glemmer nok aldri når de var hos Tommy Shariff;) hi hi, så du den ??

Så flink du har vært med vekta da :)! Det er deilig når det går riktige veien :) Er selv litt i gang, gått ned 3 kg, men har mellom 5-7 igjen å gå :) Men det skal gå før sommeren:)

Håper du får en nydelig Mandag :)
Klem Tina

Lilla Kullan ♥ sa...

Så gott det ser ut. Kram Stina

Besta sa...

Håper formen kommer seg snart.
Syntes også det er koselig å følge med på disse programmene. Denne sesongen syntes jeg Celebert selskap har jevnt over vært best.
Ha en fin kveld.
klem fra marilyn

Lottas Himmelrom sa...

Hei hei! Ja de programmene er fine. Moro å se hvordan de har det hjemme syns jeg hihi:) Kakebaking har jeg gjort i 8 år, men blir ikke så ofte nå lenger etter jeg omskolerte meg. Takk for koselig kommentar. Mitt tips er å pynte med frukt. Blir alltid bra:)

Klemmer

Elisabeth, innerst i veien sa...

Jeg svitsjer også mellom disse to programmene og klarer aldri huske hva de heter og hvilket som går på samme kanal. Har sett litt her og der og det er veldig avgjørende hvem gjestene er for hvor underholdene jeg synes det er.
5 kg minus siden jul, wow! Standhaftig og dyktig, du.