YESHEIMEN

YESHEIMEN
Fra vårt liv.....i det daglige.....

onsdag 10. mars 2010

Vinterdepresjon????

He-he....neida jeg er ikke deprimert sånn på ordentlig, men jeg er så møkk lei denne vinteren at det går på humøret løs. Her er det så mye snø enda, at jeg aner ikke når den kommer til å forsvinne i år.
Solen skinner og det er strålende vær, men det er ikke dette jeg vi ha. Jeg vil ha tegn på vår, og det er det lite av, det er bare vinter.

Må ha noe med min oppvekst å gjøre. Jeg kommer fra Mørekysten, og der er det mildt og våren er godt igang nå. Det er sikkert mange som ikke kan forstå meg, men dette sitter dypt inne altså. Jeg fixer rett & slett ikke så langvarig vinter.Som dere ser så er huset nesten nedsnødd, og jeg ser ikke sjarmen og gleden i det lenger.
Nei, takke meg til regn og mildevær nå altså.


I dag ligger Linnea syk på sofaen og slaffer. Snørr, forkjølelse og feber, så idag er vi hjemme fra jobb og barnehage. Vi får prøve å kose oss som best vi kan, hun er pigg innimellom hver gang medisinen virker.
*
Ønsker alle en fin onsdag:-D
12 kommentarer:

Laila -Karin sa...

Jeg er så enig . Føler meg ganske så lei av all snøen nå , kommer meg heller ikke ut fordi det er speilblank is rundt her .
Selv om det tiner så går det ikke fort nok.
Nei nå vil vi ha vårblomster og sol.
God bedring til søte Linnea.
Klem

merethe sa...

God bedring til lille vennen.
Det er mye snø i år og det ser ut som vinteren kan vare en stund til, men plutselig snur det og da kan det gå fort. (trøste,trøste) :)

MajorogMeg sa...

Enda bra du ikke er deprimert sånn på ordentlig:)) Du har jaggu mye snø ja. Men jeg skal love deg en ting; den forsvinner:)) Når først plussgradene slår til på dine trakter går det fort. Så har du sydenturen å se fram til. Når du kommer hjem er sikkert all snøen borte.
Stakkars Linnea, hun så pjusk ut der ja. God bedring til jenta di.
Ha en flott dag til tross for snø og mangel på vår:)
Stor klem fra meg:)

Husmora sa...

På bare få dager nå så har snøen nesten smeltet her hos oss! Plognene på åkeren har kommet frem, så nå kan vi nesten ikke gå på ski lenger! Det går utrolig fort nå altså! :-)
Jippi!

Anonym sa...

Huff ja tror vi alle sliter i år.Vi får trøste hverandre,og glede oss til en ny vår.
Her vil ikke vi ha regn.Det er det verste som kan skje når tela er så dypt nedi bakken.Vannet finner ingen vei å renne unna,og det blir oversvømmelser.Noe skal det være!!
Stor klem fra meg iallefall!

My home is my Castle - by Kari sa...

jeg er så enig med deg !!!
Her ligger og snøen oppetter veggene og jeg ser ingen ende på snøen.. jeg både ser og hører at det smelter, men det går så altfor tregt !!!!

God bedring til stakkars lille Linnea :)
Klem,Kari

Mari sa...

Heisann :)
Så du hadde blitt følger av bloggen min, og måtte inn og se på din også :) Så koselig blogg du har!

God bedring til den lille, tenker hun får godt stell idag :)

Her i Trøndelag styrtregner det i dette øyeblikk, håper det blir vår snart!

Ha en fortsatt fin dag!

snakkemunn sa...

Det hjlper ikke at Linnea er syk. Steven ligger hjemme på tredje dagen med hoste og forkjølelse. Jeg kjenner jeg blir sliten da. Mest fordi at jeg blir alltid engstelig når han er syk og været hjelper ikke på da. Tror d begynner å lysne nå. Snøen er begynt å regne vekkk her nå. ;))

ELIN sa...

Enig at det kan være nok med snø nå. Lengter etter vår og varme. God bedring til den syke lille jenta. Klemmer fra Elin

Einy sa...

Bra du ikke er ekte deprimert.
Jeg husker du hadde et veldig likt innlegg som dette i fjor, så det er tydelig at det plager deg...
Jessheim er jo et "kuldehull" har jeg hørt, så dere får flytte til Oslo isteden da :)
Jeg synes egentlig været er helt herlig for tiden!
Solen skinner, snøen begynner å smelte (med for min del kan den godt bli liggende til over påske) og våren er like rundt hjørnet :)
Du vet; den som venter på noe godt... :)

Stakkars Linnea. Håper dere har gjort det beste ut av hjemmedagen og at hun er på bena igjen imorgen :)

Klem

Iselins blogg sa...

Hei kom over bloggen og tenkte eg måtte skrive ett innlegg.
Er det så mykje snø der nede på austalndet?ikkje hatt regn der nede?Her i Trondheim har det regna i ei veke snart så snøen er snart vekke og det er bare veia..utrulig herlig!Endelig går det mot vår(kan en iallefall håpe)Vinteren i Trondheim er jo utrulig lang..stabile vintere. Det er vel meir ustabilt på austlandet?Men i år har det vel vore veldig stabilt over heile landet..
Det går jo mov år uansett, men kan godt vere litt snø i påska så ein får gå meir på ski før en må pakke dei heilt vekk.:)

Jenta fra Vornese sa...

Hei!
Jeg har sendt deg en aword. Du finner den inne på siden min:)
Håper den hjelper på lei av snøen "depresjonen" din ;) Jeg forstår godt hva du mener. Her vest regner det nå, så det er ikke lenge før alt er borte.. Da håper jeg våren kommer med krokkus og snøklokker. For da er det jemmen ikke lenge til vi kan ta fram sommerkjølem og lette sko :)
Ha en fin kveld!
Klem