YESHEIMEN

YESHEIMEN
Fra vårt liv.....i det daglige.....

lørdag 11. september 2010

Vårt nye ferieparadis ved Risør.

Her har skjedd mye siden jeg sist var i bloggemodus. Vi har kjøpt sommerhus i Øysang ved Risør.Små hvite skipperhus på rekke og rad. Det er ett såkalt ferietun med ca 50 hytter. To og to henger sammen.
Hytta er helt ny, så derfor er vår tomt litt sjuskete i forhold til de andre. Den inneholder stue, kjøkken, 4 soverom, loftstue og bad. Alt er trehvitt, men vi kommer nok til å male noen rom etter hvert.

Her er ett stemningsbilde fra hyttefeltet.Fra kanten av de ytterste hyttene, er dette utsikt ned til kilen, der alle hyttene har båtplass.


En sånn liten 14 fots jolle følger med. Her ligger båtene trygt og godt, selv om det stormer. Vi skal selvsagt få oss noe større etter hvert.
Skarvann ligger 10 min gange fra hytta med både bade- og grillplass. Det er også kanoutleige.

Disse bildene er fra skjergården rundt Risør. Iskiosken på Risøya.


Risør by...
Perleporten skal vist være trekkplaster nr 1. i Risør. Gleder meg til vi skal bli kjent med disse plassene.
En av Norges eldste ferger går mellom Øysang (der hytta ligger), og Risør. En tur over fjorden tar bare 15 minutter.
Her er ett kart så dere kan se beliggenheten i forhold til Risør. Hytta ligger ved den store røde prikken , Øysang brygge.
*
Vi skal overta dette paradiset i neste uke, og får vel dra på vår første tur om 14 dager. Gjett om vi gleder oss.15 kommentarer:

Tovepia sa...

Wow!!! Grattis!
...jeg kommer på besøk:D
Gleder meg til å se mer av denne perlen.
Klem fra meg;)

Osloskånskan sa...

Grattis! Ser jättemysigt ut!

Ruths datter sa...

Heisann!
der er du igjen. Ikke rart du har vært lite å se på nett. Travle tider tydeligvis. Så koselig hytte da og midt i smørøyet attpåtil. Grattis til deg og dine. Gleder meg til å se mere fra deg.
Klem

Stubbetufsa sa...

Det var virkelig et koselig sted!
Tipper dere får mange flotte somre der, med mye besøk!
Klem!

sylvia sa...

hei.
ååå gratulere så mye en fantastisk hytte,så gøy da at dere blir litt sørlendinger å..hihi.du ..den 26 sept er det blogg treff i arendal,om du er på disse kanter den søndag så hadde det vært stas å se deg der..
gleder meg å se inni hytten deres,Risør er et flott sted.
ha en fin kveld å helg,
klem fra sylvia

Havfruen sa...

WOW....grattis med den perla av et sted!!! Der kommer dere helt sikkert til å finne trivsel og ro ja. Så kjempeflott ut:)
Lykke til:)
Klem fra meg:)

Janne i Fagerlia sa...

Åååå, så herlig. Topp å være ved skjærgården.

RoseSommer sa...

Dette var et vakkert sted! Jeg har vært i Risør endel ganger, men aldri i området hvor dere skal bo. Dette er et fint sted vi skal utforske neste sommer. Takk for at du viste oss stedet.

Linn sa...

Å får et paradis! Så utrolig deilig å ha en sånn plass! Det er jo noe helt spesielt med Sørlandet. Jeg elsker det! Her kommer dere nok til å få mange koselige stunder fremover!
Helgeklem fra meg

Rachel sa...

Å vilket paradis!! Jeg tror jeg skulle flyttet dit for gott om det var min hytte, helt toppen. Sörlandet er ett av mine favoritt steder. Gleder meg til og se mer. Klem fra meg!

Anonym sa...

Hei.Gratulerer så mye igjen.Kjempe nydelig sted.Drømmeplass.For klare oss med fjorden i Flasetsundet vi.Dra på fjellet ny å ned.Nydelig.Kos dere masse når dere kommer dit.Ha en riktig fin Søndag.Klem fra Bodil.

Frøydis sa...

Heisann :-))
Så koselig å høre fra deg igjen :-)
Jeg har tidvis store problemer med å få lagt inn kommentarer hos andre bloggere, får bare sånn error greier og må prøve MANGE ganger før jeg får det til..
Jaja...kanskje fordi det er søndag?Hehe..
Ja, turen var meget velykket, så jeg håper det blir flere turer før snøen kommer...for da blir ikke denne dama med ;-) Liker ikke snø!

Den plassen deres er jo ei perle! Foreslår et bloggetreff ;-))

Klem, Frøydis

GroLinda sa...

Å jøje meg for en flott plass altså!! Det er nydelig! Tenker dere kommer til å kose dere der ;o) Ser ut som om dere har kosa dere ellers i sommer også ;o) Lenge siden jeg har vært her inne å kikka nå. Sommeren har ikke vært noe bloggetid for meg. Gratulerer så mye med den nye hytta og kos dere masse der ;o)
Klem fra Gro :o)

Shy B sa...

Hei igjen! Fann deg som følger med meg. Kjekt! Eg havna jo med deg ved ein misforståelse her i sommar ;)
Gratulerer med hytte. Risør er supert, men alt for langt vekke frå det vakre vestland.
Ser at du har tilknytning til Ørsta, som er 1time herifrå!

Einy sa...

Så utrolig fint!!
Nå ble jeg skikkelig misunnelig!
Men kanskje dere tar imot besøk? :)

Skal dere selge bobilen, eller vil dere ha den også?

Klem