YESHEIMEN

YESHEIMEN
Fra vårt liv.....i det daglige.....

tirsdag 28. september 2010

Første tur til den nye hytta ved Risør.

Vi har vært på hytta i helga. For meg , Linnea og Maxi var det første gang etter visning. Vi ble ikke skuffet for å si det sånn. Kjenner at denne plassen kommer til å bli et favorittsted for kos & turer.. Dette er hytta fra fremsiden, vi har en stor god veranda med plass til mange. Så håper på noen grill-partys til sommeren.
Siden vi skal gjøre en del malearbeid, så var det også en del rot omkring, så det ble ikke så mange bilder denne helgen. Men her er et av spisestuen. Den fulgte med hytta, og jeg liker den kjempegodt. Bord i oljet eik og stoler i brunt stoff. Tror dette blir veldig fint sammen med hvite vegger som kommer etter hvert.

Kjøkkenet er lite men koselig. Alle hvitevarer i rustfritt stål.


Gulvene var ubehandlet, så det var det første som måtte tas. Torleif har vært nede og gjort jobben, for det er ikke så enkelt hvis hele familien skal være med. Og jeg er glad til, for liker ikke malearbeid. Han er flink og nøye, og gjør som "mor" vil. Jeg tar ut farger og bestemmer hvordan vi skal ha det. Ja, ikke det at han ikke får bestemme, men som han selv sier " har ikke peiling", så derfor overlater han jobben til meg.
Her er to strøk med en beis som heter Varg, og tre strøk lakk. Resultatet er en slags gammeldags "look"! Ser litt grått & slitt ut...Me like!!!!Denne vedovenen fra Nordpeis har vi kjøpt. Må bare få noen til å montere den, så tenker jeg vi skal få noen lune kvelder.


Linnea og Torleif måtte ut og prøve båten. Jeg og Maxi holdt oss på land denne gangen. Dette er Linneas første tur i båt, utenom ferge da. Og gjett om hun storkosa seg?

Skal nedatt til helga også, og skal prøve å få tatt noen flere bilder da. Skal også gjøre hytta mere personlig, men alt tar sin tid.


17 kommentarer:

Audhild sa...

Gratulerer med hytte, så fin den var da!
Blir bra med litt lysere vegger ja, panel er litt sørktt og dystert i disse lyse tider:)
Men hvem vet, kanskje vanlig panel blir på moten igjen og!? :)
Får nok koset dere masse på denne hytten tenker jeg:)
KLEM

bodil sa...

Hei.Så fint.Koselig,nydelig sted.Skal bli kjempe kjekt å se framåver hvordan det blir.Regner med det blir riktig hjemmekoselig(hyttekoselig)Kjempe fin peis.Ja dær regner jeg med det blir mange koselige stunder.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

Ruths datter sa...

Så koselig dette ser ut. Gleder meg til å se mer. Det beste er at du har det bra.
Klem

Maren sa...

Gratulerer så mye med hytta, det der så virkelig ut som en liten perle av et sted... Håper dere får brukt den myyye !!

Ha en fin dag !!

Hilsen Maren.

Rachel sa...

Hytta ser toppen ut :o) Der kan dere kose dere masser.
Klart du kan få bestille en Tilda med blå natt skorte. Den koster 300 kr + porto. Bare si fra så gör jeg en så fort jeg rekker. Klem klem

Shy B sa...

Såg kjempebra ut, og vert heilt supert med lys maling på veggane!

snakkemunn sa...

Å så fin, gratulerer med ny hytte. Tror nok at dere kommer til å kose dere mye her. Deilig med en slik plass å reise til. :))

sylvia sa...

hei på deg.
åå så nydelig et sted dette er,gleder meg til dere har satt personlig preg på deg,
så koselig med båt tur for de to,litt kaldt,men ser ut som de koset seg,
ønsker deg en nydelig dag.
klem fra sylvia

merethe sa...

Dere har fått dere en perle. Der så det veldig koselig ut. Tenk så deilig å ha et slikt sted å dra til. Klem Merethe

Sandoren og Blåsten sa...

Hei!
Så morro at du ville følge bloggen min! Det setter jeg pris på vettu.

Gratulerer med hytte! Den får dere helt sikkert masse glede av i årene fremover. Også er det jo veldig morro å ordne og gjøre det til sitt eget da!

Hilsen Gry K

Gunn sa...

Gratulerer med hytte! Den var jo kjempefin, riktig koselig. Der blir det nok fint og dere får sikkert mye glede av stedet i årene fremover.
Det er så fint å ha et sted og dra til i helger og ferier.

ELIN sa...

Så kos med hyttetur. tenker meg det blir flott når du har fått gjort det du vil der. Herlig med båttur tur og. Tippen hun storkosa seg :) Ønsker deg en fin kveld! Klemmer fra Elin

Cosmos sa...

Grattis med ny hytte, ser kjempeflott ut.
Kommer nok til å kose dere masse der.

Einy sa...

For et nydelig sted dere har kjøpt dere! Enda nydeligere blir det der når du har lagt et mer personlig preg der :). Flott spisestue ja! Så greit å få med litt møbler på kjøpet da :).

Så moro med båt der også! Det ser ut som Linnea koser seg ja! Neste gang må du og Maxi bli med også :). Husk å kjøp redningsvest til Maxi da!

Ja, det var hyggelig i Volda. Stor stas å se tantebarna igjen! Siri er en moteriktig ung frøken! :)
Moro med langtur i den nye bilen! DEn skuffet absolutt ikke! :)

Klem

... 4 på toppen sa...

Gratulerer med flott hytte. Dette blir jo kjempefint. Misunner dere denne altså. Her kommer dere sikkert til å få mange flotte dager, og samle gode minner.

God helg :-)

Husmora sa...

Gratulerer så mye med hytte! Det er deilig å ha ett sted å "stikke" seg litt bort av og til. Vi
har ei vi også :-)
Ha en flott helg!

Velkommeninnenfor sa...

Hei

Så hyggelig at du vil følge min blogg. Kjempe fint sommerhus dere har fått dere der. Er mange år siden jeg har vært i Risør, det er et fantastisk fint sted. Malt panel er også så fint :)
Hilsen Elisabeth