YESHEIMEN

YESHEIMEN
Fra vårt liv.....i det daglige.....

søndag 12. september 2010

Krabbefiske.

Her kommer enda litt bilder som egentlig skulle vært blogget for lenge siden.
Larkollen camping er en av våre favorittplasser, hvis vi bare har helgen til rådighet. Passe langt unna, og en veldig koselig plass. Denne turen ble tilbragt sammen med Vigdis og Trond. De er mamma & pappa til Tess, som igjen er dattera til Maxi, vår skjønne storpuddel. Men det som ble mest spennende med denne helga, var strandkrabbefiske. Linnea fikk en sånn der liten krabbestang.


Og pappa var uti sjøen og fikk opp blåskjell til agn.


Så var det bare å hekte på og sette igang.


Og det ble mange krabber. Til Linneas store fornøyelse.


Men etter at vi hadde ganske så mange, så måtte vi selvsagt slippe de ut igjen.De hadde jo ikke overlevd likevel, og de var jo ikke til noe matauk.Her krabber de sidelengs ned til sjøen igjen.


En koselig helg på Larkollen, sammen med våre gode venner. Bobilene sto side om side, og vi hadde det så trivelig.
*
Nå har vi jo kjøpt hytte, som kan sees i innlegget under. Så nå må vår kjære bobil vike plassen for denne. Litt trist, for vi elsker bobil-livet, men vi får ikke tid til å bruke alt, og da må en ta noen prioriteringer.
*
Kanskje det er strandkrabbe ved Risør også.Maxi og Tess storkosa seg sammen.Og det gjorde vi andre også.
*
Takk for turen Vigdis & Trond!


7 kommentarer:

Havfruen sa...

Skjønner meget godt at du ikke har blogget i sommer...for noen turer og opplevelser dere har hatt!! Herlige bilder som dokumenterer dette....En sommer til nytelse!!
Hva skla jeg si? Vi har oppholdt oss på Fosen, hehe:) Men brukt 100 l drygolin ekstrem da..på huset. Så det har sin årsak:)
Ha en flott kveld og en behagelig ukestart, klemmings:)

Tovepia sa...

Eldorado for unger dette.
Du vil nok finne deg til rette som hyttefrue også;)
Nyt uka og klem fra meg;)

Frøydis sa...

Hei igjen :-))
For noen herlige sommerbilder du viser oss :-)
JEG VIL HA SOMMEREN!! Hehe..
Husker da jeg var liten, vi plukket krabber til den store gullmedalje...synd de ikke var like flinke til å ta bilder i den tiden, som vi er med våre håpefulle..skulle likt å ha hatt noen bilder fra barndommen...

Håper du får en flott mandag!
Klem, Frøydis

Gunn sa...

Ser ut som dere hadde en fin tur med krabbefiske. Og gratulerer med hytte!
Ha en fin uke!

Shy B sa...

Å fange krabber har vore ein av sommarens favoritter for mine barn i alle år. Det var noko av det eg likte når eg var lita også!

ELIN sa...

Dette så ut som en koselig krabbefisketur. Og gratulerer så mye med hyttekjøp. Det så jo helt fantstisk ut, og Risør er jo skikkelig sommerby da. Blir nok veldig bra! Klemmer fra Elin

Unknown sa...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ