YESHEIMEN

YESHEIMEN
Fra vårt liv.....i det daglige.....

søndag 13. juni 2010

Endelig litt lettere vær!

Nå har det regnet i bøtter å spann i noen dager. På tide med litt oppholds. Og jammen ble det såpass at vi kunne være ute i hagen idag.

Is hører sommeren til, og vi trosser selvsagt været.
Oppfylte bøtter er gøy å leke med.


Planter og ugress har vokst vilt de siste dagene.
Og så har vi gjerdet inn hagen vår. Før hadde vi lavt tregjerde, som Maxi og andre bikkjer lett hoppet over. Men nå har vi fått flettverksgjerde rundt over halve eiendommen, og det er så greit. Nå kan jeg bare slippe ut bikkja uten å tenke på at hun forstyrrer noen, eller noens hager. Ja for hun stakk ikke av før heller.Ser ut som hun nyter det, nå slipper hun å stå bundet i langlinen.

Linnea proklamerte høyt og tydelig at her bor prinsessen. Hengetreet er visst blitt ett slott. Ja og så er det gullstol og greier.
*
Nå innen jeg rakk å blogge disse bildene, så har faktisk solen kommet. Herlig!
*
Ønsker alle en fortsatt fin søndag.14 kommentarer:

♥ Hege`s Cute N Cool Blog ♥ sa...

Hei ♥

Herlig innlegg ovenfor her :)) Ja nok regn no da...her hjemmer er det meldt bedre vær nå neste uke ♥

Nei bildene som jeg brukte nå i dem 2 siste innleggene min er "gamle" bilder , så jeg har ikke blåst over hele huset og tatt bilder og rydda hehe... stort sett ryddig hos mej (verre med støv , men bryr mej ikke)jeg har lite av alt hjemme , og alt har sin plass som oftest , men det kan nok flyte bra over her hjemme oxså til tider som hos alle andre tenker jeg...:))

Ønsker dej en herlig søndag videre , og takk for koselig hilsen hos mej :)

Klem klem :)

Huset ved elven - fru Strøm sa...

Herlige bilder du viser i ette innlegget ☺
Jeg ser jo også at dette er et slott for søte prinsesser, helt klart det ja ♥
Herlig for hunden å få springe fritt rundt på eiendommen i stedet for å stå i bånd.
Har vært regnvær hele helgen her, så nå vil jeg også ha sol, sol og atter sol.
Ønsker deg en flott kveld, klem fra fru Strøm

Laila -Karin sa...

Det er klart den nydelige prinsessen må ha eget slott, hun har jo funnet seg et riktig fint et.
Koselige bilder.
Klem

Tovepia sa...

Godt å høre at sola kom, men iflg værmeldin blir det enda bedre hos dere, men skikkelig kjipt her...fortsatt:(

Ha en god kveld og klem fra meg;)

Thelma Louise sa...

Herlig vofs og herlig unge.:-) godt å få tørket opp litt nå ja.:-) etter en fuktig helg.:-) i regnvær :-)

snakkemunn sa...

Så fin blogg du har fått.
Det ser ut som Linea koser seg, det er bra hun har fantasi både å bo i slott og ha gullstol. Deilig å la hunden også kunne gå løs så lenge den er inngjerdet.:))

Ruths datter sa...

Så koselig Linnea har det i hagen da.Fine bilder og jeg er helt med på at nå må vi få litt sommervær igjen.Skal nordover nå og der bestiller jeg sol og badetemperatur.
klem

GroLinda sa...

Så herlige bilder av Linnea og Maxi. Det er alltid greit med et gjerde når man har hund. Vi må ha line på vår Tinka for her er det ikke noe gjerder i det hele tatt. Bare rett ut i skogen eller ut på jordet. Vi har en del hjort og rådyr som trives godt på jordene her, så da er det best om hun står bundet ;o)
Koselig med prinsessehus i hagen også! Hun er jo så utrolig søt ;o) Nå venter vi vel bare på at sommeren skal komme? Det er så utrolig kald vind, så en må kle seg i varme klær. Det var meldt varmere fra igår, men her er det "bikkjekaldt" idag også! Lengter etter sooool og vaaarme ;o)
Ha en flott uke min venn.
Klem fra Gro :o)

Mor og datter sa...

Hei vennen!! :)
Ja, jeg er så dyremenneske, så jeg elsker jo dyr.Uansett nesten! hihi
Ja arvetingene kommer, men jeg dro på slektstreff i helga, så da fikk jeg ikke gjort det!! ;) men det kommer!!
alt bra? er du på facebook ann??
klem

Einy sa...

Tydelig at dere har kost dere ute i hagen ja :)
Så herlig å få gjerde, det tror jeg Maxi setter stooor pris på :). Nå kan vel hun være mer ute og få boltre seg mer :).

Jeg ble veldig fornøyd med headeren.Jeg fikk tilpasset bildet på http://shrinkpictures.com/ - veldig smart!
Jeg skrev litt kronglete :). Jeg mente at jeg er mye borte fra imorgen til slutten av juli, så besøk passer best etter det. Det hadde vært veldig koselig med en shoppingdag sammen i Oslo! Det må nesten bli etter jeg har fått min første lønning det da, slik at jeg også kan shoppe litt :). Vi må få til å møtes i løpet av sommeren ja! Enten her eller der :)

Takk for tipset om krappe. Der var det jo veldig billig! Men er det bare nettbutikk? Jeg har funnet en annen billig nettbutikk også, men jeg synes det er skummelt å bestille brudekjole via nettet...Torunn er nok ikke den billigeste, men jeg synes hun yter så bra service, så det frister til å handle hos henne. Men vi kunne jo tatt turen innom brudesalongene på Jessheim når jeg kommer kanskje? bare for å se? :) Det er jo moro å se flere steder!

Nå må jeg pakke ferdig...jeg somler alltid med å pakke! Vi reiser tidlig imorgen...jeg kjører Frank på jobb, så henter jeg passasjerene :). Gjett om jeg gleder meg til å se Elias igjen!!

Du må ha en herlig uke!
Klem

Masy sa...

kjempeskjønne bilder!
god uke til deg! :)

ELIN sa...

Så fin 'ny' blogg du har fått. Herlig prinsesse slott dere har fått i hagen :) Håper dere fortsatt har sol. Kos dere masse. Klemmer fra Elin

bodil sa...

Hei.Så koselig du har fått det på bloggen.Var så fin ramme rundt bildene.Koselige og nydelige bilder.Jeg er litt sent ut å komme inn på bloggen din så nå er vell været litt anerledes enn du skriver.Men regner med att dere har Sol og nydelig vær nå som det er dårlig hær.Brukes oftes å være det motsatte.Ha en riktig god natt å en riktig fin Torsdag.Masse klemmer fra Bodil Riktig fint bilde av deg på Facbook.Du er taget i album..

Einy sa...

Det er noe til deg inne hos meg :)

Klem