YESHEIMEN

YESHEIMEN
Fra vårt liv.....i det daglige.....

mandag 17. mai 2010

Så er dagen over.

17 mai ble en fin dag sånn værmessig sett. 16 -17 gr og overskya er mere enn akseptabelt. Noen oppstillingsbilder før vi drar avgårde for å gå i barnehagetoget. Jeg stiller iår i Norsk festdrak, da det har skjedd noe med min fine Nordmørsbunad. Ja det må være noe med skapet, den har blitt mindre og mindre for hvert år. Irriterende altså :-) Linnea stiller i fin bunad, strikket av farmor i Odda.
Linnea er ennå ikke i særlig god form, hun har slitt lenge med karftig forkjølelse og feber. Hun ville helst ikke dra på Jessheim, men fikk da overtalt henne. Særlig samarbeisvillig når vi skulle ta bilder, var hun ihvertfall ikke!!!!

Oda-mor har også pyntet seg fint til dagen. Hun har flott Rogalandsbunad, men det har visst skjedd det samme som med min, så da ble det drakt på henne idag.


Leikarring foran Rådhuset. Flinke var dem, og koselig å se på.


Slapp lita tulle på vei til oppstilling.

Men så traff hun sine besteveninner fra barnehagen, og da var alt bra. Hun gikk hele ruta mellom Amanda og Jessica, som er tvillinger.


Til slutt traff vi denne staselige karen i Kilt, og han er faktisk mitt søskenbarn.
*
En strålende dag må jeg si, håper dagen ble velykket for alle og enhver!

8 kommentarer:

MajorogMeg sa...

Ser ut som dere har hatt en flott dag. Nydelig bilde av deg og Linnea...ja hva er det med denne skapkrympingen? Blir jo bare værre og værre jo...
Vi har bare vært hjemme...i ro...nesten litt kjedelig...savnet et kort øyeblikk Trondheim og barnetog!!! Bunad står høyt på ønskelista, sørtrønder eller kystbunad.
Nyt kvelden, klem fra meg:)

aase sa...

For noen flotte bilder, herlig der hun går mellom de too jentene!! 17.mai er barnas dag, det ble det her også. Deilig lang frokost med sjokoladepålegg....tog, is, leker, mer is, grilling, is og jammen klarte Nikoline en is til...

Idag titter sola fram og jeg skal såklart jobbe!!

Ha en fin dag!!

Maren sa...

Ser ut til at dere har hatt en fin dag !! Å hva gjør det vel om man tilfeldigvis har plassert bunaden i krympeskapet, når man har så fin festdrakt !! synes du var kjempefin i din !!
Ha ei fin uke !!
Klem fra Maren..

Daisys home sa...

Hærlige bilder du viser.Fin den Festdrakten din.Ha en fin kveld,klem sissel

Einy sa...

Det ser ut som dere har hatt en toppers 17. mai!
Så fin festdrakten din var, og nydelig bunad Linnea har!
Så det er flere som sliter med at bunaden kruper i bskapet altså?? Merkelige greier det der...en vennine kom med en god forklaring på det idag: ull trekker seg sammen når det går lang tid mellom hver gang det blir brukt ;)
Min går fortsatt på...men den blir strammere og strammere!

Håper dere har hatt en herlig fridag idag :) Kanskje dere har hatt bursdagsselskap for morgendagens bursdagsbarn?
Håper frøkna er i form igjen! Herlig bilde av henne mellom tvillingene :)

Nå må jeg tilbake til oppgaven...imorgen skal jeg prøve å bli ferdig...så det nærmer seg slutten, men det føles likevel uendelig langt unna!

Klem

Gunn sa...

Ser ut som dere hadde en fin dag igår! Den festdrakta di var kjempe fin♥♥♥

Elisabeth, innerst i veien sa...

En flott feiring, ser det ut som. Og festdrakta di var jo en flott vikar for bunaden. ☺

ELIN sa...

Så ut som dere hadde en flott dag. Godt vesle jente kom seg etterhvert. Så veldig fin ut i toget :) Ønsker deg en fortsatt fin uke. Klemmer fra Elin