YESHEIMEN

YESHEIMEN
Fra vårt liv.....i det daglige.....

søndag 16. mai 2010

Ønsker alle en knallfin 17-mai.....

Flagget går til topps i morgen.Min første pellis. For meg har dette alltid vært bestemorsblomster, men nå har de jo blitt så moderne igjen, at jeg rett & slett kjøpte en idag.

Det er jo en nydelig blomst.
Her har det regnet i stort sett hele dag, men jeg bestemte meg for å kjøpe sommerblomster til 17-mai, okke som......
Så nå er det ryddet og stelt rundt huset (takket være Torleif), og friske blomster foran inngangspartiet og på bordet i hagestuen.Det er jo utrolig hvor grønnt det har blitt de siste dagene.

I år ble det nasjonalfargene i de faste krukkene foran døren. Petunia i rødt, hvitt og blått + lobelia rundt kanten. Det er så vakre når de blomstrer. Litt små å puslete ennå, men de blir fort store, så kan ikke ha mere oppi krukkene.
Duggfrisk og fin, får håpe på bedre vær 17-mai. Det er jo barnas dag, og alltid mye koseligere i solskinn.

Dette treet måtte jeg bare ha!!!!! En Solanum rantonettii ....Den pryder inngangpartiet.
*
Nå har jeg kake i ovnen, huset er sjainet, skjortene er strøket, så alt er klart for morgendagen.
*
Det har blitt lite blogging med meg i det siste. Dagene på jobb har vært travle, og jeg har vært helt skutt når kvelden har kommet.
*
Deilig med de ekstra fridagene som er nå i mai, helt nødvendig, spør du meg. Og så har vi besøk av Oda-mor/mormor. Hun har snart vært en uke, og har vært utrolig flink å hjelpe til her. Merker det ekstra godt siden jeg ikke er vant å ha mor i nærheten. Vi er jo vant å klare oss selv, siden familiene til begge bor langt unna. Så må si jeg misunner de med familie rundt seg, en smule ja.
*
God 17-mai.
*
Klem Ann :-)12 kommentarer:

RoseSommer sa...

Vi har malt stua i hele dag på 16. mai! Altså lite 17. mai forberedelser hos oss. Så tusen takk for fine bilder. Nyter dem, og later som om det er MINE innkjøpte blomster som er plantet og på plass. Håper dere får en fin nasjonaldag!!
(Verdens Beste er klar, forresten! Hadde den klar i fryseren, skal bare vispe krem.)

Janne i Fagerlia sa...

Det blir fint hos deg på nasjonaldagen ser jeg. Jeg har også handlet inn en del blomster, men jeg stoler ikke på at Kong Vinter ikke kommer på gjenvisitt, så jeg har prøvd å begrense meg. Ønsker deg en riktig flott dag.

xxxl sa...

Hei :)

Så fint du har pynta rundt huset ditt ... de siste dagene har det nå vært kjempe fint vær, og da har nå også lysten te å plante kommet men selv har jeg bestemt meg for å vente enda noen dager.

Våkna opp te en veldig grå dag her , enda i alle fall. tidlig enda så været kan nå forandre seg enda.

Ha en flott dag, kos deg sammen med deg og dine. Her skal vi ta de veldig rolig i dag, en liten tur ut for å se på toget må vi jo...er første året siden Marie var 6 år at hun ikke skal spille.. litt rart men slik er det nå bare, nå er ho nå snart 18 år og andre ting opptar hennes tid.

Gratulerer med dagen :)

Laila -Karin sa...

Så fint det blir hos deg.
Har kjøpt endel blomster men det blir litt mer over helgen.
Ønsker deg og din en fantastisk 17 mai.
Klem

Ruths datter sa...

Så flott det ble i hagestua di. Med pleddet fra Bodil og alt. Flott pynta til fest. Her regner det også. Vi er på Averøy på hytta og står nå på avgang til Kr. Sund. Skal feire dagen der med min far. Gleder meg for det er lenge siden vi feiret dagen dar. Nyt dagen,Ann,
Klem

sylvia sa...

hei på dere på denne store koselige dag,gratulere med dagen til dere.
nydelige bilder hos deg,
pyntet fint har du,
koselig du har besøk,
ønsker dere alle en herlig 17mai feiring.
klem fra sylvia

Tovepia sa...

Så flott med blomatene du har kjøpt! Her har jeg ennå ikke handlet inn,men det må bli til helga.

Kos dere masse idag og klemmer fra meg;)

Audhild sa...

Gratulerer med dagen!
da er dagen kommet, tåka ligger grå over Kårvåg.... Får håpe den letter til vi skal gå i tog.

Ser vi har falt for samme treet på plantasjen:) hehe
Ønsker dere en super dag!! -uansett vær...

Hulda sa...

Så fine blomster du viser bilder av, og koselig kurvsofa. :) Ha en fin nasjonaldag!

Einy sa...

Så mange fine blomster du har kjøpt og plantet :). Pellis er "Besta blomster" for meg også, men de er jo veldig flotte. Så koselig med blomster i rødt, hvitt og blått i krukkene! Det treet var kjempe flott, sånn ønsker jeg meg! Jeg fikk penger av mamma og pappa i bursdagsgave, som jeg har tenkt å bruke på et par store blomsterkrukker og store planter. Så kanskje det blir et sånt tre på meg også :)
Siden vi snart skal flytte vil jeg ikke legge så mye mer penger i beddene her, men krukker tar vi jo med oss, så det går jo an :)

Jeg forstår godt at du er sliten for tiden. Det er jo en hektisk tid for flinke frisører. Alle skal jo stelle håret til konfirmasjoner og 17. mai :) Så da er det naturlig med lite blogging. Også har jo dere besøk også. Håper dere koser dere masse sammen! Gode stunder med familien er gull verdt :)

Det ble kort 17. mai feiring på meg i år...nå er det tilbake til oppgaven...deilig at det er siste 17. mai jeg må sitte innendørs med skolearbeid!

Håper dere storkoser dere idag!
KLem

MajorogMeg sa...

Så masse herlige blomster du har plantet:) MÅTTE bare plante litt før helga jeg også...det hører jo med til den 17. mai det...
Tenker det er travle dager som frisør nå ja. Det er jo tiden for bryllup, konfirmasjoner og slikt.
Nyt å ha mor på besøk, kos dere:)
Klemmer fra meg:)

Unknown sa...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ