YESHEIMEN

YESHEIMEN
Fra vårt liv.....i det daglige.....

mandag 1. februar 2010

Bikkjekaldt på bikkjetur!

Etter noen dager med omgangssyken både for liten å stor, så er det godt å kjenne seg frisk og ikke minst være tilbake på jobb. Jeg hater å være syk, men det gjør vel de fleste. Etterpå skjønner jeg hvor heldig jeg er som til vanlig er frisk og ikke lider av noen kronisk sykdom.Det er ikke alle forundt, og det er kanskje lett å glemme.
Ute er det 20 blå igjen, og hele februar er meldt kald
så det er bare å innfinne seg med tanken på at ullundertøy og annet tøy må klamre seg til kroppen en stund til. Men lengselen etter en sydentur blir bare sterkere og sterkere. Og kanskje så blir det en tur, vi får se, men det er uansett en stund til. Men bare det at jeg vet at jeg har noe å glede meg til, gjør det lettere å holde ut. Lengre og lysere dager fremover gjør meg også litt mere frisk og opplagt.

*
Bildene idag er tatt like etter at jeg og Maxi kom fra tur her en kveld. Synes treet med noen innskrumpa godt frosne bær på var så fint i lyset fra lampen.

14 kommentarer:

Tovepia sa...

Det ser ut som dere har mye mer vinter enn oss. Kaldt i hele februar! Da er det sannelig godt måneden er litt kortere;)

Nydelige bilder, og godt dere er på beina igjen;)
ha ei god uke og klem fra meg;)

MajorogMeg sa...

Mere snø hos deg ja...her er det litt snø men iskaldt med kulingen. Sydentur blir det neppe her...*ler*aldri vært der:) Ja fytt det er kaldt, vær glad du har en hund med my pels. Major mistrives til de grader. ullundertøy er bunaden om dagen...bare man skal hente posten er den et must!! For ikke å snakke om lue..
Varm klem i kulda:)

Lykkelig som liten.. sa...

Hei hei :)
Brrr. dette så kaldt ut!
Huff, ja gleder meg til varmere dager jeg også :) Kunne lett lagt rett ut på en strand nå ;)

Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg :)
Var kjempe gøy å vinne, og jeg gleder meg til å få boka i posten :)

Ha en nydelig kveld :)
Klem Tina

Ruths datter sa...

Ja det hadde vært flott med en sydentur nå.Vi var der i november så det blir nok ikke noe på denne tiden på oss.Lysten er der allikevel.
Drøm søtt

http://kalimerablogg.blogspot.com/ sa...

usj, det snør her og! Temmelig lei vinteren nå - selv om landskapet er nyyydelig!
Ha en fin uke.
Klem fra Helen

snakkemunn sa...

Jeg tenker det samme når jeg er syk også. Man blir jo helt slått ut og mister all energi.
vasket en ny maskin med ullklær igår. Virkelig, vi må kle oss godt for tiden. ønsker deg en god jobbedag. :))

bodil sa...

Hei.Morgenstund har gull i mund.Nydelig bilder.Bra att dere er blitt i bedre form.Men som du sier så er jeg ening værre for de som er kronisk syke.Omgangsyke og forskjøles går åver igjen.Ja nå går det mot vår.Deilig.Ikke att jeg vil bli så fort gammel.Men deilig alikevell.Du lurte på om jeg hadde Speilreflekskamera nei.Bare ett billi vanlig apperat men syntes jeg fikk veldig brae bilder alikevell.Linsa var ut når det datt ned og fikk seg en knekk.Men nå skal jeg kjøpe meg speilreflekskamera.Ett som er nest best i test....Når jeg får nokk penger til det.Ha en kjempe fin Tirsdag.Masse klemmer fra Bodil..

sylysten sa...

Nå burde jeg vel egentlig skrevet at det var skjønne bilder, brr, men syns helt ærlig at det så litt for kaldt ut, og at det var litt for mye snø;o)))) Nå er jeg klar som et egg for våren jeg... Og ja da bildene var fine;o)) Litt;o)))))
Klem
Linda;o)

Cosmos sa...

Godt å kaldt for tiden, ja. Men synes fortsatt ikke dette er såå ille. MEN gleder meg veldig til våren altså
Godt du er frisk igjen.. kjipt å være syk

Linn sa...

Så godt å høre at dere er på beina igjen. Skulle hatt en stor og tykk feriekatalog og kost deg med, til en kaffelatte nå du :-)
Jeg må jo si at je ghar dunket meg selv litt bakhodet i det siste. Fordi jeg maaaaange ganger har gått forbu ullundertøyet og tenkt... neida, det er for sint. Varmen kommer jo snart hehe! Ja rektig! Er jo lov til å drømme hehe!

Ha en strålende dag,klem fra meg

Fru Ruud sa...

Takk for koselig hilsen hos meg!
Ser dere har det kaldere enn oss, men så langt sør som jeg er, er vi ikke vant med så mye minus over lang tid! Men synes det er fint at snøen kan ligge litt når den først er her! Bedre enn med slaps!
Skal få oppdatert litt på bloggen her så du kommer med på rollen!!
Ha en fin dag!!
Klem Annette

Torilpia sa...

Kalde bilder .. brr .. :o)

Men fine var de ..

Det er nok ikke alle forunt å være friske stort sett hele tiden. Mange er mer syke enn friske dessverre .. Godt at dere er friske igjen i alle fall :o)

Ha en kjempefin tirsdag - klem!

lovecountrychabbychicstyle sa...

tusen takk for flott kommentar! :) superkoselig:)

du må bare bestille når du vil:) kommer til å ta imot bestillinger på kaniner frem til påske:) etter det blir det andre ting;)

ønsker deg en kjempe koselig kveld:)

klem Lillan

Tove sa...

Koselig blogg! Og nydelig og sjarmerende ung dame...(Linnea)! Hvis alt går etter planen så blir jeg mormor i mai, ...kanskje til ei Linnea det også! Hilsen Tove..;D