YESHEIMEN

YESHEIMEN
Fra vårt liv.....i det daglige.....

søndag 31. oktober 2010

Fra høstferien.

Høstferien tilbragte vi på den nye hytta.Her er vi ved Skardvann som ligger 300 m fra hytta.
En nydelig badestrand som skal prøves ut til sommeren.

Vi fikk også besøk av min søster Tone og Alv-Håvard.Her er vi inne i Risør for litt koselig shopping.Det var mange koselige interiørbutikke i Risør, og noe ble med hjem til hytta, men glemte å ta bilde denne gangen.
Og selvfølgelig måtte vi avslutte med kafèbesøk.

Vi måtte også ha litt kaffe-kos på hytta. Linnea er så flink med baking, så hun fixet deilig firkløverkake til oss.Alv-Håvard er mest opptatt av å se på peisen.


Kaken smakte godt, og det ble ikke en smule igjen.


Trivelig med besøk, og uken gikk alt for fort.
Takk for at dere kom Tone & Alv-Håvard, håper dere tar turen til sommeren også.
Vi fikk montert den nye peisovnen mens vi var der, og det i grevens tid. Dagen etter kom snø og kulde.
Den aller første flamme :-) Denne blir nok flittig brukt fremover, ingen varme er så god som ekte vedfyring....

tirsdag 12. oktober 2010

Ny sofa.

Da vi kjøpte hytte fikk vi denne sofaen på kjøpet, og jeg tenkte at den skulle få duge frem til sommeren, men NEI! Ikke bare er den stygg å se på, men komplett umulig å sitte i også... Hver del er løs-stående ledd, og etter 5 min i den, så er den i alle retninger som en annen orm. Den vipper fremover og bakover alt etter som vi beveger oss. Akkurat nå er den forvist opp i loftsuten, så får vi se hvor lenge den blir der !
Vi falt for denne sofaen fra Skeidar, den heter Bris, og finnes i mange farger. Det er bare å skifte trekk når vi er lei av fargen. Den er vel egentlig ganske lik en Ektorp fra Ikea, og det er vel alle interiørinteresserte`s drøm....Hmmm, de fleste velger hvit, men det blir rett & slett for upraktisk med en 4-åring i hus. Vi valgte en grå/beige ved navn dusty brown...
*
Bildene idag er ikke bloggifisert, det første er tatt i full fart før vi bar den gamle ut, og det siste i full fart før vi forlot hytten.
Na mangler bare hvit vegg, bilder og litt stæsj, pluss en god del deilige puter.

Putene i selve sofaen inneholder dun, og den er helt herlig å sitte i. Gleder meg til helgen, da er det høstferie, og vi skal være der en hel uke....onsdag 6. oktober 2010

Dans!

I høst har Linnea begynt på barnedans på kulturskolen.Her venter hun spent i nye ballettklær før vi skal gå inn.
Mange nye ukjente barn, men det gikk helt fint.

Hun storkoser seg, og gleder seg til hver onsdag kveld.Pedagogen er veldig flink, og får barna med seg. Spennende å se hvilken rytme som bor i disse små kroppene.
Det er 14 jenter i rosa strutteskjørt og 1 gutt på gruppa.søndag 3. oktober 2010

Da er vi igang!

Vi har vært på hytta i helgen også. Og denne gangen ble det tur til Risør by. Jeg har ikke vært der før, men trass ruskevær og greier, så ble jeg ikke skuffet. Utrolig sjarmerende liten by med bare små hvitmalte hus. Og dette fine kafè-settet ble mitt for bare kr 450,- Det er jo sent i sesongen, så det var nedsatt fra kr 1200,- Ett kupp, og det skal få pryde utendørs til sommeren. Risør var full av små koselig interiørbutikker, så det blir nok noen turer dit.
Når pappa maler, så vil også Linnea male.

Jeg synes det ble riktig så fint!Hele hytten er trehvit, men det blir litt "to much" for meg. Jeg vil ha lyse vegger for å få ett mere ryddig preg. Jeg er ikke helt " hvitstil.com", men må ha litt kontraster og det fikser jeg med møbler og interiøret ellers. Så det blir hvite vegger, møbler og interiør i jordfarger, og innslag med detaljer i blått. Maritimt og fint!Flinke Torleifen min, ja det er bare han som maler. Jeg sitter bare å ser på og lager mat & sånn, når vi trenger det.
Ble ferdig med å grunne to vegger, og nå er det klart for å sette inn vedovenen.
Vi maler i fargen CHI, og kjenner at dette blir jeg fornøyd med !!!!!
Dette er nesten det beste med hele hytten, et gedigent boblebad med plass til to....Love it!!!!


Her er deler av hyttefeltet tatt fra oven...... .Og her ser dere nærheten til sjøen, så selv om vi ikke ser havet fra stuevinduet er det ikke langt ned til kilen. Og 3-4 min i båt, så er vi ute av kilen og havet opner seg. Da ser vi rett over til Risør. Været var alt for guffent for båttur denne helgen, men det er jo noe å se frem til iallefall..
*
Dere får nok se mere til denne hytten. Vi storkoser oss her nede.
*
Ønsker alle en riktig herlig NY uke :-)