YESHEIMEN

YESHEIMEN
Fra vårt liv.....i det daglige.....

tirsdag 12. oktober 2010

Ny sofa.

Da vi kjøpte hytte fikk vi denne sofaen på kjøpet, og jeg tenkte at den skulle få duge frem til sommeren, men NEI! Ikke bare er den stygg å se på, men komplett umulig å sitte i også... Hver del er løs-stående ledd, og etter 5 min i den, så er den i alle retninger som en annen orm. Den vipper fremover og bakover alt etter som vi beveger oss. Akkurat nå er den forvist opp i loftsuten, så får vi se hvor lenge den blir der !
Vi falt for denne sofaen fra Skeidar, den heter Bris, og finnes i mange farger. Det er bare å skifte trekk når vi er lei av fargen. Den er vel egentlig ganske lik en Ektorp fra Ikea, og det er vel alle interiørinteresserte`s drøm....Hmmm, de fleste velger hvit, men det blir rett & slett for upraktisk med en 4-åring i hus. Vi valgte en grå/beige ved navn dusty brown...
*
Bildene idag er ikke bloggifisert, det første er tatt i full fart før vi bar den gamle ut, og det siste i full fart før vi forlot hytten.
Na mangler bare hvit vegg, bilder og litt stæsj, pluss en god del deilige puter.

Putene i selve sofaen inneholder dun, og den er helt herlig å sitte i. Gleder meg til helgen, da er det høstferie, og vi skal være der en hel uke....21 kommentarer:

Tovepia sa...

Godt valg!!!.. har også lest at det er grått som er den kommende fargen og med hvite vegger blir det hel-lekkert!! Dere får det sikkert så fint og koselig der, det ser lekkert ut allerede;)
Nyt dagene og klem fra meg;)

Janne i Fagerlia sa...

Nå berørte du et tema som jeg mange ganger har fundert på - hvordan kombineres hvite møøbler med små barn? Etter å ha lest innlegget ditt forstår jeg at noen likevel tenker praktisk. Og nysalongen var lekker. Minnet litt om Ektorp ja....

RoseSommer sa...

Husk bok i høstferien. Denne sofaen og en god bok ser ut til å kunne passe bra sammen :-)

ann helen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
ann helen sa...

Sofaen var kjempefin, og visst du synes den er god å sitte i, så har dere gjort et perfekt kjøp.

Enig med du at hvitt og unger passer dårlig sammen, hos oss har vi svarte skinnmøbler, og de skal få være så lenge vi har små barn.

Men problemet hos oss er når de to minste er ferdig med verste sølealder, så kan vi forvente at barnebarn er komt til, men, men, den tid den sorg.

Ønsker deg en flott uke, høstferie på oss denne uka. Klem.

Miss Mette sa...

Hei Ann
Lekker sofa, likte fargen veldig godt!!! grått er jo det "nye" hvite :)) Jeg også kunne godt tenke meg en grå sofa. Ha en herlig høstferie. Klem fra Mette

Ruths datter sa...

Jeg liker godt denne fargen. Da blir det ikke så hvitt overalt. En skal jo leve der også.Ikke bare passe på at det ikke blir skitten. Folk er viktigere enn ting.Koselig blir det nok hos dere.
Klem

Anonym sa...

Grattis med ny flott sofa
Herlig farge

Gunn sa...

Gratulerer med ny sofa! Den så utrolig god ut. Den blir nok god å krype opp.
Ha en fin høstferie da!

Fruens sa...

Hei
Så fin sofa da..drømmer om en soffa som jeg kan bytte trekk på etter behov..tusen takk for koselig komentar på bloggen min og at du vil følge meg videre--takk og selvfølgelig så er du med i trekkningen av give awayen min..
Klemmer fra Fruen

Anonym sa...

Hei.Ikke kjekt å sitte i en soffa som er vond.Nydelig soffaen din.Kjempe fin.Vi har ikke kunne hatt en hvit soffa hær heller.Da har det blitt fort svart.Sitter i dångri smitter av.Tilåmed fort svart om det er farget stoff på soffen å.Men er veldig fint med hvit.Er ikke så glad i å vaske.Vanskelig å få av.Vi å har tatt Andreas fri neste uke å drar på hytta da.Forsinket høstferie.Ønsker deg en riktig fin Torsdag.Klem fra Bodil.

huset ved elva-elin sa...

Hei hei :) Kjempefin sofa, likte godt fargen :-) Her i huset har vi måtte gå over til skinnsofa, liker best stoff, men med 3 sofahunder og 3 sofakatter er det best med skinn her i huset :-)
Jeg lag meg til som følger nr 100 her hos deg :-)
Ha en fin helg
Klem fra Elin

xxxl sa...

Hei :) en flott sofa dere har kjøpt deg... gratulerer:)

støtter deg i fargevalget..

Ha ei flott helg og en fin høstferie :)

Klem

ELIN sa...

Kjempeflott sofa, og så pratisk når man kan skifte trekk. Kos dere masse i høstferien!! Klemmer fra Elin

Einy sa...

Kjempe fin sofa! Den ser deilig ut :) Liker ikke hvit sofa jeg..denne fargen var mer min smak!

Håper dere storkoser dere i høstferien på deres nye paradis :)

Klem

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Hei! Jeg er på en liten runde hos mine følgere av Noe på Hjertet for å fortelle at jeg har flyttet fra blogspot til wordpress. Det medfølger at bloggen ikke vil bli oppdatert i blogglisten om du ikke gjør følgende: Slett bloggen fra listen og legg til www.joridkvam.com igjen i den ruten hvor det står 'legg til via nettadresse' :-) Da kommer siste poster opp!

Håper du fortsatt vil være med å følge, om du gjør det legg igjen en liten kommentar i dette innlegget: http://www.joridkvam.com/?p=871 og vær med i trekningen av en liten oppmerksomhet for bryderiet :)

Klem Jorid - Noe på Hjertet

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Så fint det ble, som antt og dag! :)

Jeg er på en liten runde hos mine følgere av Noe på Hjertet for å fortelle at jeg har flyttet fra blogspot til wordpress. Det medfølger at bloggen ikke vil bli oppdatert i blogglisten om du ikke gjør følgende: Slett bloggen fra listen og legg til www.joridkvam.com igjen i den ruten hvor det står 'legg til via nettadresse' :-) Da kommer siste poster opp!

Håper du fortsatt vil være med å følge? Jeg har nå en giveaway der du kan vinne et års gratis medlemskap i Norsk Luftambulanse, blir med her: http://www.joridkvam.com/?p=2139

Klem Jorid - Noe på Hjertet

Luna Christensen sa...

it's a keeper ;) kjempe fin sofa, og KJEMPE FIN blogg Ann :) jeg følger med i kulissene, vettu ;) klem fra Lunaen <3 Gla i deg!

Lisemoren sa...

Sofaen var kjempefin den. Jeg tok hvit på hytten, men er litt irritert på meg selv fordi jeg legger tepper over den hele tiden. Men jeg angrer ikke. Hjemme har jeg mørke sofaer, for der kjøpte vi møblene mens vi hadde en ett og treåring, så jeg skjønner deg godt der.

Ser ut som om dere har fått dere en flott hytte. Skikkelig sørlandsidyll. Blir kjekt til sommeren.

Linnea var så søt i dansedrakten sin

Klem fra Lisemoren

Frøydis sa...

For en lekker sofa! Kan se den er god å sitte i, og ikke minst, sove i! Kan ikke tenke meg noe verre enn vonde stoler og sofaer...sitter heller på gulvet!

Tusen takk for koselig kommentar hos meg :-)
Gøy med bursdager, hehe

Klem fra meg

Sandoren og Blåsten sa...

Deilig å få bytta ut gamle sofaer som er vonde å sitte i! Det har jeg også gjort på hytta i høst (til mammas frustrasjon "for den gamle var jo like fin").

Jaja, men vond å sitte og ligge på var den så da jeg hadde en Ektorp stående i kjelleren fra min tidligere single-tilværelse, var det ikke noe å lure på.....

Veldig greit med utskiftbare trekk! Jeg har det beige, for hvitt nytter ikke på denne hytta med en 2-åring nei. Synes den passa perfekt inn, også SÅ mye bedre å sitte i!

Og den gamle? den ble levert på gjenbruksbutikken og var borte etter kun 2 dager. Så her er det gjenbruk i begge ender med andre ord.

Kos deg med den nye sofaen! Kjempefin!

Hilsen Gry K