YESHEIMEN

YESHEIMEN
Fra vårt liv.....i det daglige.....

lørdag 3. juli 2010

Sommeren har kommet.......

. . .og grillsesongen har startet.........
Nå har vi hatt noen deilige varme dager, og grillmat har stått på menyen ofte.Saftig god flintstek og deilig salat smaker godt med en pils til....


Min gode grillsjef!Og sommerjenta vår.Hun var så stolt av denne blomsterkransen jeg laget til henne, og var skuffet neste dag, når den hadde tørket og ikke var så pen lenger. Jeg måtte forklare at sånne "kroner" som hun kalte den, ikke holder evig, men at vi må lage nye.!

Linnea nyter å gå lettkledd, springe halvnaken, bade og alt som hører sommeren til. Det går med litt is om dagene, men sånn skal det være.
*
Nå er det snart ferietid her, og bobilen står klar. Vi skal ha noen herlige dager i Sverige, og ser frem til noen late dager uten jobb og barnehage.
*
Ønsker alle en riktig god sommer.


17 kommentarer:

Tovepia sa...

Godt å høre at dere koser dere i sommervarmen;)
Linnea er bare herlig!
Her har vi faktisk også flotte dager, igår sol, idag bare varme;)
Kos deg masse på Sverigetur!!
Klem fra meg;)

... 4 på toppen sa...

Sommeren har kommet ... og godt er det! Vi nyter late dager utendørs, griller og koser oss. Det fortjener vi. Så supersøt blomsterjente du har. Og den kransen var jo helt bedårende, det samme er de blå, blå øyenene til jenta deres. Nydelig!

Sommerklemmer fra Christin

sylvia sa...

hei til deg.
nydelig sommerstemning i bildene dine,så fin Linnea er med krans i håret.deilig med varme å sol,måltider ute å bare føtter i gresset.
ønsker dere alle en riktig god sommer.
stor sommer klem fra sylvia

Ruths datter sa...

Oj så blå øynr Linnea har. Vakker med kronen på hodet.Du kan tro vi koser oss her på nordmøre nå. Sommervarmt og gubben har badet. Lurer på om jeg skal gå ned og ta en liten vassing i fjæra. Været skal ikke vare, men det gjelder å nyte det mens vi kan. Kos deg på bobilferie i sverige.
klem

June sa...

Å så sjønn ho var med blomsterkrans! :)
Så mange fine og koselige ting vi kan lære de små!:)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Flotte bilder med alle de riktige sommeringrediensene. Superflott blomsterkrans. God ferie!

snakkemunn sa...

Deilig at du har fått etterlengtet sommerdager. Hun er så nydelig med blomsterkrans og de skjønne øyner. :))

Pia sa...

Flotte sommerbilder av ei nydelig blomsterjente!
Ha en fin sommer!

bodil sa...

Hei.Nydelige bilder.NYDELIGE LINNE.Er ikke så greit å forstå att de nydelige blomsterne visner.Kos dere masse å ha en riktig fin tur til Svergie.Håper dere får godt vær.Masse klemmer fra Bodil.

xxxl sa...

Hei :)

Så kjekt å se at dere koser dere... det gjelder å nyte finværet mens en har det.. har vært to herlige dager nå.. men gråere i dag da men fortsatt varmt... får håpe vi får mange fine dager fremover..

Så flotte bilde av datteren din... så koselig:)

Ha en fin søndag videre:)

klem fra Evelyn

Einy sa...

Så herlige sommer bilder!
Nå er jammen livet herlig!
Den salaten så bare helt himmelsk ut :)
Så flink du er til å lage blomsterkrans...jeg burde lære meg sånt før jeg begynner å jobbe!

Håper dere får en fantastisk ferietur til Sverige og at været holder seg bra :)

Vi kom hjemn fra Kroatia for noen timer siden. Vi har hatt det helt fantastisk!! Kroatia er et utrolig vakkert land, som jeg anbefaler å besøke :)

Klem

MajorogMeg sa...

HErlige Linnea:) Kjempefin krans du har laget å da:)
Dere får nikose dere på tur:) Bobilferie høres knall ut! Feriebudsjettet her gikk til maling, hehe:) Så vi blir bare fartende mellom hjem og hytta.
Ha en toppers tur, klem fra meg:)

Janne i Fagerlia sa...

Så søt ei jente med sommerkrans i håret. Skjønner godt at hun ble skuffet da kranset var visnet.

I år blir det Sverigetur med campingvogna for oss også. Tror det er sju år siden sist. Kaill´n ville egentlig til syden, men jeg har ikke behov for syden i år. Har lyst på svensk loppis...

Einy sa...

Takk for koselig kommentar :)
Jeg anbefaler absolutt Kroatia! Men dere bør jo da undersøke hvor det er barnevennlige strender. I Opatija var det tilrettelagt til barn på land...der var lekeplass på stranden, trampoliner og sånne biler man kan kjøre. Men det er jo greit for Linnea å kunne bade også vil jeg tro :).
Turen i seg selv kostet ca 2500 per pers. Med mat på flyet, forsikring og transport til/fra hotellet kom det på litt over 6000 kr. Så det er jo ikke så ille? Det var billigere turer...men det var ikke stor forskjell, og vi hadde veldig lyst til Kroatia :).

Vi er opptatt av å se oss litt rundt når vi er ute og farter ja...og ikke baaaare ligge på stranda. Brunfargen forsvinner jo fort, mens opplevelser varer evig :). Ving arrangerte dagstur til Venezia, som vi hadde veldig lyst på. Men vi fant ut at vi ville bruke tiden i Kroatia denne gangen...så det får bli en annen gang.

Så bra at dere begynner å bli klare for tur :). Håper dere får strålende vær! Hehe...jeg kan forstå at Maxi er bekymret for å bli etterlatt :). Har dere pass til henne egentlig....eller er Sverige det lengste dere drar med henne??

God tur, kos dere masse!
Klem

ELIN sa...

Så søt blomsterkrans du hadde laget til henne :) Ønsker dere noen riktige fine feriedager i Sverige. Kos dere! Klemmer fra Elin

GroLinda sa...

Heisan ;o)
Så deilig det er med sol og sommer! Linnea koser seg nok nå ja ;o) Mange flotte bilder her jeg ikke har sett. Har vært litt sløv med bloggingen nå for vi er jo mest utendørs ;o) Når kvelden kommer er jeg så trøtt og da er ikke data`n det en tenker på! Kos dere videre i sommer med is, grill og masse sol ;o)
Sommerklem fra Gro ;o)

Einy sa...

Du er savnet i blogglandia!
Håper du snart får bloggpiffen tilbake :)

Klem